Skip to main content

U-12 C – Trænings- og kamparrangement i Fraugde

Af 18. november 2016december 26th, 2018Nyhedsarkiv

18-11-2016

U-12 C – Trænings- og kamparrangement i Fraugde

Tilgang af glade håndbolddrenge i U-12 giver nu også et C-hold

Tirsdag eftermiddag var 2 trænere og 10 drenge fra GOGs U12 afdeling i Fraugde Idrætscenter til et kombineret trænings- og kamparrangement.

 

Det var første kamp for flere af GOG’s nystartede spillere, og det blev en rigtig fin eftermiddag. Arrangementet var ikke blot et kamparrangement, men også en aktivitet der havde til formål at fremme den lokale klubs forsøg på at få flere unge ind i håndboldsportens fantastiske verden. For mange af de 11 fremmødte spillere fra Fraugde var det deres første møde med håndboldsporten.

 

Der var derfor særligt fokus på de basale dele af spillet såsom kaste-, gribe- og løbeøvelser. I disse øvelser oplevede mange drenge en meget stejl indlæringskurve med store fremskridt på bare en halv times træning.

 

At håndbold er en holdsport, det viste GOG drengene i høj grad, da flere af dem flittigt gav gode råd til de mindre erfarne Fraugde-spillere. Flere spillere fra GOG’s A- og B-hold, havde også taget turen til Fraugde for at bakke op om de ”nye” i truppen. De sociale kompetencer, som vægtes meget højt i GOG, er formentlig medvirkende til, at der hele tiden er spillertilgang, og at de nye føler sig velkomne.

 

Efter træningsopstarten blev der spillet kamp mellem de 2 hold. GOG-drengene trak hurtigt fra Fraugde i første halvleg og efter 20 minutter stod der 17-1 til GOG. Efter pausen blev det besluttet af trænerne at starte en ny kamp. Efter en lang halvleg og taktiske justeringer på Fraugdeholdet blev de sidste 20 minutter en lidt mere lige affære. Slutresultatet 32-5 kan virke af meget, men faktisk var anden halvleg en relativt lige kamp.

 

Tak for en god håndboldeftermiddag i Fraugde. Dejligt at GOG bidrager til at fremme håndboldsporten, men samtidig et vidnesbyrd om hvor meget det rette håndbold- og træningsmiljø betyder for udviklingen af dygtige og engagerede håndboldspillere.