Skip to main content

Turbulent start for GOGs U18

Af 6. november 2016december 28th, 2018Nyhedsarkiv

06-11-2016

Turbulent start for GOGs U18

Holdet er nu i en rivende udvikling

GOGs bedste U18 herrer er kommet godt fra start. Her er nogle linjer om deres sæson indtil videre.

 

“Sæsonen for U18 drenge startede noget turbulent ift. ydre faktorer; Først var det Emil Lærke og Victor Bang, der i opstarten var afsted til slutrunde med U19 -andsholdet, og dernæst tog 7 af truppens 11 spillere på studietur med Oure Kost gymnasium.

 

Det var således meget udfordrende for et helt nyt U18-mandskab at skulle finde rytmen, lære hinanden at kende på banen og bygge et fundament og en træningskultur op. Selv om forudsætningerne var svære, så prægede det holdet og spillerne hver især – til at sætte overliggeren højst muligt og være fuldt ud dedikeret og fokuseret til træningerne, hvilket har båret frugt med en rivende udvikling og en flot sæsonstart.

 

I U18-årgangen bliver der lagt stort fokus på den individuelle udviking, da disse to år er spillernes sidste år som ungdomsspillere. Det handler for U18-spillerne om at dygtiggøre sig så meget som muligt teknisk, taktisk og fysisk og netop denne proces er vital for deres succes i det sværeste årgangskift fra U18 til senior.

 

U18-truppens ambition resultatmæssigt er at yde det maksimale i hver kamp og komme i U18 liga efter jul, og når kalenderen engang siger april – at stå med 1 af de 2 eftertragtede øst-pladser til DM.

 

Lidt fakta: 

 

Truppen består af 8 2-års spillere og 5 1-års spillere.

Af truppens 13 spillere går 12 af disse på Oure kost Gymnasium. 

Landsholdsspillere: Emil Lærke, Victor Bang, Mathias Gidsel, Frederik Bo og Knud Ronau.

Har på nuværende tidspunkt spillet 4 kampe og vundet dem alle.