Skip to main content

Trænere ydmyg omkring oprykning

Af 24. marts 2014december 28th, 2018Nyhedsarkiv

24-03-2014

Trænere ydmyg omkring oprykning

Trænerduoen Carsten Mortensen og Michael Buster Madsen om oprykningen.

Søndag var en dag hvor himlen over Gudme var flot blå, og indenfor viste GOG Håndbolds Dame 3. division og trænerteamet Michael Buster Madsen, Carsten Mortensen samt holdleder Anja Bønløkke at det var en fejl ikke at gå i GOG Arena for at se oprykningskamp mod DHG.

 

Det er dejligt at se så hvor mange dygtige spillere klubben har på dame siden. Jeg ved godt at vi har ladet nogle spillere sidde over nogle gange, men vi har haft det privilegium at kunne mønstre det stærkeste hold hver gang“, udtaler træner Carsten Mortensen.

 

Begge trænere har stor ros til samtlige spillere, hvor alle var med til at vise flaget ved søndagens kamp. Spillede man ikke var man fantastisk til at bakke op.

 

Jeg synes at det er meget fedt, at man har en så stor trup at man kan lade tre absolutte profiler sidde over, og selv om vi i perioder kun spiller med førsteårs senior – og de er ligeglade, de bare løber“, roser Michael Buster Madsen, og han fortsætter “De ved ikke hvor gode de er, og det er en skam – jeg er pave stolt over at kunne aflevere dette hold til Thomas Brandt Nyegaard“.

 

De to trænere roser brødrene Jens og Thomas Brandt for deres sparring og opbakning til holdet igennem sæsonen. Thomas gennem træningssamarbejdet mellem Dame 3. division og U-18 Pige Liga, som Thomas har trænet i den forgangne sæson, og Jens Brandt som har trådt til hvis enten Carsten eller Buster har måtte melde afbud.

 

Carsten Mortensen roser de U-18 spillere som har fået chancen i 3. division, for ikke blot at spille med, men for at tage ansvar og være spilafgørende.

 

Trænerne roser endvidere den sportslige ledelse for at skaffe spillere, trænerne har blot skulle fortælle hvad de manglede, og så fandt især Sportschef Andreas Dahl frem til de bedst egnede.

 

De to trænere kan nu også skrive oprykkere på deres CV, for selv om de før har vist at de er dygtige trænere, er det ikke lykkedes for dem at føre et hold til anden division.

 

Jeg synes at vi har givet genlyd rundt om i 3. division, ved at vores spillere har været veldisciplinerede. Jeg har ligget søvnløs mange gange, men det har ikke været at rykke dem op – men at spille dem sammen“, fortæller Buster.

 

Men når alt kommer til alt, har trænerne været gode til at rose folkene omkring holdet – men hvad de selv bevidst undlader vil jeg på GOG Håndbolds Dame Elite gøre, jeg vil rose dem for en enestående indsats, det har været en fornøjelse at følge holdet.

 

Tillykke til damerne med oprykningen!!!!!

 

/Jens