Skip to main content

Træner: vi vil ha mere håndbold!

Af 6. november 2017december 26th, 2018Nyhedsarkiv

06-11-2017

Træner: vi vil ha mere håndbold!

GOGs U12 P1 er i en rigtig god periode lige for tiden.

Selvom holdet forinden søndagens kamp mod Svendborg lå på 1.pladsen i puljen, og nederlaget gjorde, at holdet nu ligger på en delt 3 plads, så er der stadig optimisme at finde i truppen. Det mener træner Amir, som derudover ser et stort potentiale i holdet;

 

“Vi har en rigtig god træningsindsats og det begynder vi nu at tage med til kampene. Det var en rigtig god kamp i søndags. Fight og vilje blev til virkelighed og det gjorde også at vi var helt vildt tæt på, at få sejren”. 

 

Sejren kom dog ikke med til Gudme og bare ét point havde “gjort underværker”;

 

“bare vi havde fået ét point via uafgjort, havde vi været utroligt glade. Men her var det vind eller forsvind i lokalopgøret mod Svendborg. Vi satsede det hele, da vi gerne ville have begge point.

Vi spiller med tempo og stort set med samme spillere hele kampen, da vi er én udskifter. Det er en fornøjelse at alle spillere får massere af spilletid. Vi har mange gode aktioner og alle spillere byder ind. Der er mange ting vi kan tage med fra kampen og nederlaget har bestemt ikke gjort os dårlige. Nej, tværtimod, vi har fået mere “blod på tanden” og nu vil vi ha mere håndbold”. 

 

Næste kamp for U12 P1 er søndag d. 12 november og det er kl. 11.30 i Gudme.