Skip to main content

Træner slutter sæsonen på tidligere hjemmebane

Af 5. april 2014december 28th, 2018Nyhedsarkiv

05-04-2014

Træner slutter sæsonen på tidligere hjemmebane

Lørdag er det sidste kamp at Michael Buster Madsed står i spidsen for damerne.

Når GOG Håndbolds Dame 3. division lørdag spiller mod Tved G&I er det en på to måder meget speciel kamp for holdets træner Michael Buster Madsen, idet han sammen med holdets anden træner Carsten Mortensen tidligere har stået i spidsen for Tved G&I.

 

Samtidig er det Busters sidste kamp i sæsonen for de gulblusede GOG’ere som til kampen må trække i alternative trøjer, idet Tved som bekendt har samme farve trøjer.

 

Kampen mellem Tved G&I og GOG er en af dem hvor der står mere end to point på spil, idet de to holds spillere og trænere er forbundet med hinanden på kryds og tværs.

 

Det er en kamp hvor begge hold vil vinde for deres trænere, Tved for at give Jack en god afsked, idet det er hans sidste hjemmekamp med holdet, og GOG idet Buster står i spidsen for holdet for sidste gang, idet han ikke er med til holdets sidste kamp søndag den 13. april mod Børkop.

 

Så det er kun på papiret at der ikke er noget at spille for, idet for samtlige implicerede på de to hold sætter en stor ære i at vinde netop denne kamp af alle i sæsonen.

 

Der er kampstart i Tvedhallen lørdag kl. 15:00, og såfremt det er muligt vil kampen kunne følges med regelmæssige opdateringer på facebooksiden for GOG Håndbold Dameelite.

 

/Jens