Skip to main content

Træner Kabalen 2018-2019

Af 31. januar 2018december 19th, 2018Nyhedsarkiv

31-01-2018

Træner Kabalen 2018-2019

Hvem skal træne alle vores piger i næste sæson?

Det er altid spændende. Hvem skal være træner i næste sæson? Allerede omkring jul begynder spillere – men nok mest forældre – at spørge hinanden: Har du hørt noget om, hvem der skal træne vores piger i næste sæson? Og nogle har hørt ”noget”. Andre tror på rygterne. Andre har tålmodighed til – nu. For lige nu og her kan vi nemlig – fra GOG Håndbolds bestyrelse – afsløre, hvem der skal være træner for i  hvert fald alle pige- og Ungdomshold i GOG i den kommende sæson.

 

Vi er ret stolte over, at det er lykkedes os at få kabalen på plads så hurtigt. Og vi retter en stor tak til pigeansvarlig Kasper Andersen, som har brugt meget tid og mange kræfter på at lægge puslespillet. Men vi er naturligvis mest stolte over, at det rent faktisk er lykkedes at tiltrække stærke trænere til alle årgange. Og vi håber, at alle spillere og alle forældre vil bakke op om de trænere, der skal udvikle spillerne i næste sæson.

 

U10 pige afdelingen:

 

Det bliver to meget velkendte ansigtet i GOG, som tager roret i U10 pige afdelingen. Det er nemlig Jesper Faaborg og Søren Kuhr Nielsen, som skal styre vores små piger i den kommende sæson. Både Søren og Faaborg har spillet i mange år, og de har også begge været trænere i mange år. Derfor er vi glade for, at vi kan præstere en så stærk duo som ansvarlig for vores mindste piger i klubben. Vi skal i GOG prise os lykkelige over, at vi har typer som Faaborg og Søren, der er villige til at lægge så mange og gode frivillige kræfter ind i arbejdet for GOG og med spillerne. Tak til Søren og Jesper. Og pøj-pøj med den kommende sæson.

 

U12 pige afdelingen:

 

Det er med stor glæde, at vi kan fortælle, at Amir Shabani har besluttet sig for at fortsætte som træner for vores U12 piger. Amir har lagt et stort stykke arbejde i denne afdeling i denne sæson, og det er lykkedes os at få ham til at fortsætte. Amir har tidligere trænet mange forskellige i GOG Håndbold. Han får god hjælp, da U18-spilleren og den kommende seniorspiller Ida Dyhr rykker op fra U10 til U12. Ida har i denne sæson leveret en stor indsats hos U10 pigerne sammen med sin U18-holdkammerat Laura Eggert, og nu rykker Ida Dyhr altså op for at hjælpe Amir med den daglige træning – og for at varetage kampene for U12 pige 2. Vi er i GOG sikre på, at det er en stærk duo, der kommer til at tage sig vores U12 piger i næste sæson. God vind til både Amir og Ida.

 

 

U14 pige afdelingen:

 

I U14 pige afdelingen har vi været ude i byen og finde et nyt ansigt, som vi byder velkommen i GOG-familien. Ja, det vil sige: Han har tidligere gået på Oure Højskoles trænerlinje, så vi kender ham egentlig fint nok i Gudme, Oure, Gudbjerg og omegn. Hans navn er Mikkel ”Gunnar” Jensen, og han bliver den nye cheftræner for U14 pigerne i GOG. Mikkel Gunnar Jensen kommer oprindeligt fra BR66 Langeskov, men han har i de seneste par sæsoner trænet henholdsvis U18-piger og U16-piger i HC Odense. Vi er derfor meget glade for, at vi har kunnet tiltrække en så fin fyr som Mikkel til at træne GOGs U14-piger i næste sæson. Velkommen til GOG, Mikkel!

 

U16 pige afdelingen:

 

Her kommer vi til den første afdeling, hvor vi endnu ikke kan afsløre, hvem der skal være træner for det fælles GOG/Oure hold i den kommende sæson. Ja, træneren er egentlig fundet. Og det er en dygtig en af slagsen. Men vi er desværre nødt til at respektere, at vi ikke kan præsentere hans navn endnu. Til gengæld kan vi sige, at der er noget at glæde sig til! Vi kan dog fortælle, hvem der bliver træner for det kommende ”rene” GOG-hold for U16 piger. Altså for alle de dygtige piger som ikke får en plads på det fælles GOG/Oure hold. Det er nemlig Christian Trodsøe, som skal træne GOGs eget U16 pige hold. I denne sæson træner han netop det sammenlagte U16/U18 pige 2. hold i GOG – sammen med Øjvind Johansen. Og i næste sæson skal  han, Christian Trodsøe, altså have ansvaret for U16 pige 2.

 

U18 pige afdelingen:

 

GOG Håndbolds bestyrelse kan med stor glæde og stolthed fortælle, at det igen i næste sæson vil være Kasper Andersen, der skal stå med ansvaret for vores U18-piger. Kasper har også haft ansvaret for U18-pigerne i denne sæson og i sidste sæson. Med stor fremgang til følge. Ja, vi har faktisk været så tilfredse med ham, at han har fået ansvaret for hele pigeafdelingen i GOG Håndbold. Derudover skal Kasper Andersen også fortsætte som assistenttræner for Gudme HKs 1. divisionshold. Kasper vil dermed være bindeleddet mellem ungdom og senior på pige- og kvindesiden på Sydfyn. Og – for der er mere endnu – Kasper Andersen får en ny assistenttræner på U18-holdet. Det bliver Mikkel Gunnar Jensen, som skal assistere

 

Det var den sidste i rækken af artikler om, hvem der skal træne GOGs piger og damer i den kommende sæson. Derfor vil vi i GOG Håndbold gerne slutte af med følgende:

 

I GOG Håndbold glæder vi os til at se nye som gamle trænere komme i gang med deres mange opgaver. Vi er glade og tilfredse med den gruppe af trænere, vi har samlet omkring hele pigesiden i GOG – lige fra U-10 til U-18.