Skip to main content

Topbrag bliver en forsvarskamp

Af 3. oktober 2013december 29th, 2018Nyhedsarkiv

03-10-2013

Topbrag bliver en forsvarskamp

Søndag eftermiddag krydser de to tophold i 3. div. GOG og Kolding HK klinger.

Når GOG Håndbolds dame 3. division søndag kl. 16:00 tager imod Kolding HK, i GOG Arena er der helt klart lagt op til at det bliver en forsvarskamp.

 

Der er ikke nogen tvivl om at de to hold kommer til kampen, med en god portion respekt for hinanden, begge hold fik en fremragende start på sæsonen med sejre på 16 og 31 mål i premieren.

 

Begge hold formåede i premieren at få sat kanonerne i stilling, med henholdsvis 33 mål af GOG og 45 af Kolding. Desuden formåede begge hold at lukke flot af i forsvaret hvor GOG måtte hente 17 bolde ud og Kolding HK blot 14.

 

Kolding HK er ubestridt rækkens favoritter, men træner Carsten Mortensen har ikke planer om at hjemmeholdet skal lægge sig ned. ”Det er sæsonens første styrkeprøve, Kolding HK kommer i den grad med selvtilliden i orden efter 45-14 over Otterup HK”, fortæller han og tilføjer at siger selvfølgelig siger meget om Otterup, men han påpeger at når man scorer 45 mål er man virkelig klar, og møder med den rette indstilling.

 

Vi føler stadig at vi er nye i det her, vi skal spille et hold sammen, men det er nogle piger som vil det her utrolig gerne”, fortæller Carsten, med stor ros til de sydfynske piger som vel er en af outsiderne til oprykning.

 

Træneren pointerer at på trods af fynboerne har hjemmebanefordelen, må jyderne tage favoritværdigheden, idet de har fået flere nye stærke spillere fra såvel Haderslev som Vejen EH.

Kampen mellem GOG og Kolding HK bliver ifølge Carsten Mortensen en forsvarskamp, hvor det bliver afgørende hvem der først får knækket modstandernes defensiv.

 

Træneren er dog helt obs på at det sammenhold som der er på GOGs hold er meget afgørende, og der er en af de afgørende forcer hos de fynske piger.

 

Kampen starter kl. 16.00 i GOG Arena – Hal 1,

og de to kombatanter er GOG Håndbold mod Kolding HK.

 

/Jens