Skip to main content

Til lykke til alle GOGs pokalvindere

Af 15. marts 2015december 28th, 2018Nyhedsarkiv

15-03-2015

Til lykke til alle GOGs pokalvindere

5 af de 7 GOG-hold som var med i finalerne tog også pokalen

Masser af GOG-hold var klar til pokalfinalerne i fredags – lige fra U10 pige A til U16 pige 2

 

Det første GOG-hold, der var i aktion var U10 pige A. Klokken 10.35 spillede de pokalfinale mod lokalrivalerne fra Svendborg. Og det blev til en kæmpe sejr til GOG – på 23-12. Første pokal i hus.

 

Klokken 12.40 var det træner Kenneth Østbjergs U12 A GOG-drenge, som skulle dyste mod DHG, der også er de klart værste rivaler i den løbende turnering. Det blev en herlig finale med masser af tænding og spænding og gejst. DHG fulgte med i første halvleg, men i anden halvleg trak GOG-knægtene fra og vandt med 33-29. Stort til lykke.

 

Nærmest samtidig var det U12 pige A, som var i aktion, og her skulle træner Kristian Kildemands GOG-tropper op mod SUS. GOGs U12 piger havde i øvrigt givet sig selv et hårdt program, da de senere på dagen skulle spille mod Stjernen i den løbende turnering. Først vandt GOG-pigerne over SUS og tog pokalen med hjem – via en sejr på 26-14. Og senere på dagen snuppede GOGs U12 piger også en sikker sejr over Stjernen. Klasse.

 

13.50 var GOG-pigerne fra U14 pige A i kamp mod DHG, som fører den løbende turnering klart. Pigerne fra Sydfyn havde dog DHG en gang i denne sæson, og GOG-pigerne gav DHG god modstand i hele den spændende første halvleg. I anden halvleg trak DHG fra, og det blev til en sejr til Odense-klubben.

 

GOGs U14 drenge A skulle også forsøge at hente en pokal hjem til Gudme, da holdet mødte SUS i pokalfinalen i Aarup. Her gik det noget bedre for GOG. Faktisk vandt GOGs stærke U14-drenge med de store cifre 32-18 – og dermed var den fjerde pokal i hus til GOG.

 

Så var der U18-pigerne og U16-pigerne tilbage. Gudme Oure GOG Sydfyn skulle i U18 pige rækken møde HC Odense i det, der blev en tæt i rigtig lang tid. Odensepigerne fulgte med og var foran et godt stykke ind i pokalfinalen, men til sidst trak Gudme Oure GOG Sydfyn fra og endte faktisk med at vinde en komfortabel sejr på 27-21.

 

Sidste finale med GOG – og sidste finale i det hele taget – var noget så usædvanligt som et GOG 2. hold, der var kommet i A-finalen. Imporerende. Annette Knudsens U16 piger, GOG 2, skulle møde HC Odense. GOGs U16 pige 2 fører 1. division B, og HC Odense ligger i toppen af 1. division A, så det var spændende, hvordan de to hold stod til hinanden. Desværre ramte GOG-pigerne ikke helt dagen, så HC Odense vandt fortjent med 19-16.

 

GOG Håndbolds bestyrelse vil gerne sige stort til lykke til både de 5 hold, der vandt pokalen – og de 2 hold, der måtte nøjes med sølv.

 

Med venlig hilsen

 

GOG Håndbolds bestyrelse.