Skip to main content

“Sybergs Corner”

Af 14. september 2017december 19th, 2018Nyhedsarkiv

14-09-2017

“Sybergs Corner”

Velkommen til 1.udgave af Sybergs Corner

 

Velkommen til 1.udgave af Sybergs Corner; sjove historie, anekdoter, betragtninger og moralske principper vil blive gennemgået af legenden selv.

 

Hermed; Sybergs Corner. Denne udgave vil handle om børneafdelingen og dennes karakteriska forud for sæsonen; læs med hér

Bredde-og elitebetragtning baseret på indtryk af stævnerne i Åbenrå og AJAX.

Vi har 6 muligheder for at komme til DM i børnehåndbold.

De 2 DM,er i u-14 er officielle og arrangeres af DHF.

 

Vores u-14 drenge har været meget aktive. Deltagelse i stævner i Jylland og hver gang præget toppen og har hver gang spillet sig i finalen. Her har de bl.a. tabt med et mål i turneringen i HEI. Dette og de andre stævner viser, at vi ligger helt i toppen og ligger med fine muligheder for at være blandt top 3-4 til foråret. Her vil det sikkert være de små marginaler der afgør DM.

 

Vore u-14 piger har fået en del tilgang i sommers og selv om vi har mange førsteårs spores der en svag optimisme. Holdet har dog pt.endnu ikke spillet.

 

U12-drengene har spillet sig i begge finaler. Holdet virker meget lovende og har et stort potentiale,og spillet er blevet klart bedre,så også her spår jeg en top-4 placering.

 

U-10-drengene har også imponeret og er også kommet i finalerne begge gange. 2 gange i finalerne har holdet måttet sande at der endnu er et lille stykke vej til toppen. Jeg spår holdet til en top 6 placering.

 

U-10 og u-12 piger er begge langt fra toppen og det giver på nuværende tidspunkt ingen mening at tale om DM-deltagelse. Begge bold vurderer jeg
Til at være i top-8 på Fyn. Det skal dog understeges at styrkeforholdet lynhurtigt kan ændre sig, så situationen allerede til jul kan se noget anderledes ud.

 

Med hensyn til bredden ser det fornuftigt ud.

 

Her følger antallet af spillere i de forskellige rækker her i starten af september.
u-14 drenge ca. 30
u-14 piger ca.22-24
u-12 drenge 27-29
u-12 piger ca.15 håber på flere.
u-10 drenge 17-19 Håber på flere.
u-10 piger 20-21 Håber på flere.
u-5 u-6 u-7 og u-8 startede i går den 6/9 og det så meget fint ud. Ca 45-60.

 

Til styrkelsen af bredden har vi 2 gange arrangeret skoleturneringer i skolehåndbold for de omkringliggende skoler og det har været en stor succes. Her vil vi gerne sige tak til trænerskolen på Oure.

Det ser meget spændende ud forud for sæsonen.

 

Pille