Skip to main content

Sybergs Corner

Af 24. december 2017december 16th, 2018Nyhedsarkiv

24-12-2017

Sybergs Corner

Legenden beretter og holder status på GOG´s børnehold

Endnu engang velkommen til “Sybergs Corner”
– om klubbens U10, U12, og U14-hold i 1.halvsæson

 

Først og fremmest; har du set fotoet i artiklen? Billedet stammer fra artiklen hvor Mr. GOG Poul Syberg bliver nævnt som nomineret til “Årets Energibundt”. Prisen uddeles af Dansk Idræts Forbund og Ørsted og vinderen afsløres ved Danmarks Radios stor sportshow i starten af januar. 

 

Det kan du læse om via dette link https://orsted.com/energibundt

 

Og nu til sagen! I denne omgang, gennemgår Legenden alle børneholdene i GOG. Udtalelse med råd og pæne ord, er hvad de næste linjer handler om;

 

Pigeafdelingen

 

U10 P
Truppen består af 29-20 spiller. Antallet er okay, selvom man godt kunne tænke sig 4-5 spillere mere. 

 

Hold 2 spiller fint og har fået en god midtplacering. De træner godt og er glade. Der er massere af håndbold at lære endnu! 

 

Hold 1 har i perioder vist meget lovende spil. Holdet har dog ikke stillet fuldtalligt op i særlig mange kampe. Så ud fra den betragtning, er en anden plads særdeles lovende. Holdet er homogent, hvor mange spillere viser en rigtig god spilforståelse, og viljen til at spille godt håndbold. 
-Man har en særdeles spændende og aktiv målmand. Når dette bliver fremhævet, betyder det at et hvert godt hold har brug for en rigtig dygtig målmand, for at vinde kampe.
-Jeg spår at holdet vil ligger i skarp konkurrence med Stjernen om at være nr. 1 – også i pokalturneringen. En placering ved DM, ligner umiddelbart noget der hedder 5-12. 

Som sagt, massere af spændende opgaver for U10.

 

U12 Pige

Havde en vanskelig start med trænerskift og usikkerhed med hensyn til antal spillere i spillertruppen. Men de 15 spillere har valgt at spille, så ud fra denne betragtning, har det været en succes, at vi kan stille med to hold. 
-Det er dog meget vigtigt at man finder 4-5 spiller, så man har en livskraftig trup. 

 

Hold 2 har spillet i C-række og opnået en flot 2.plads og er hermed avanceret til B-rækken. 

Her venter en forhåbentligt masse spændende kampe i det nye år, således at holdet kan udvikle sig yderligere. Holdet har en ny spændende træner, idet Anton Hornemann, er ny på posten. 

 

Hold 1 har gjort det fortrinligt. De har kun lidt ét nederlag til Svendborg som stillede usportligt op med 4 1.holdspillere. Holdet sluttet af med to gode jævnbyrdige kamp mod Østfyn og SUS, hvor vi vandt knebent, med to gode præstationer. Holdet skal nu spille i A-rækken. Det er vigtigt at man får øget det antal spillere som kan scorer, idet målscorerfærdigheden kun ligger på 3-4 spillere. 

 

U14 Pige

Er en flok med en masse glade og friske spillere. Afdelingen er præget af træningsiver og mange sociale arrangementer.

 

U14 Pige 2
Er et hold med massere af gåpåmod og godt humør. Holdet har dog haft svært ved at klarer sig i B-rækken, hvor de efter en række smertefulde nederlag, er rykket ned i C-rækken. De må vi håbe giver en masse gode kampe, og nogle sejre, i ny og næ. 

 

U14 Pige 1
Har altid været et smalt hold. Men med tilgang af 4-5 spillere, har man nu fået bredden, til at manifistere sig i toppen af rækken. Dette har holdet ikke kunne præstere i efteråret, trods momentvise gode kampe. Men vi må bare erkende, at det tager tid, at spille et nyt hold sammen. Træningsmoralen er i tip top. 

 

Drengeafdelingen

 

U10 drenge truppen består af 22 spillere, hvilket er tæt på at være med fuld tilfredstillelse. Med stor succes blev der afholdt, tag-en-ven-med-dag, hvilket resulteret i 5 nye spillere. Dette var tiltrængt. 4 ud af 5 var 2.års. Man vil nok gerne gentage succesen og så håber vi der vil dukke en masse 1.års op, så vi også næste år, kan sætte et kraftigt aftryk på U10 årgangen hér på fyn. 

 

U10 2 består af U8 spillere og 1.års spillere og ud fra den betragtning, er det godt præsteret at være helt tæt på topplaceringer i C-rækken. 

 

U10 2 har spillet sig i finalen ved stævnet i Ajax og Aabenraa og er et rigtigt fighter-hold, der har fået maksimum i efterårsturneringen. Man er ved at spille ét par nye målmænd ind som viser god fremgang. Holdets forsvarspil er fuld af energi og kampgejst. Spændende kampe venter i forsøget på at blive fynskmester. Osse at komme til Skjern får at få en god placering og… en finaleplads til pokalturneringen. Desuden vil en placering mellem 4-10 til DM, være en absolut tilfredstillelse. 
– Grundet for lidt kampe og modstand i turneringen, har man valgt at tilmelde holdet i U12B rækken, hvor holdet vil blive suppleret med 3-4 1.års U12 2 spillere. Dette gør vi for at udvikle spillerne og holdet endnu mere. 

 

U12 Drenge truppen er den største i børneafdelingen med 33 spillere. 

 

U12 Drenge 3 har spillet godt og vandt C-rækken efter en meget spændende “finale” imod Stenstrup. Truppen har fået tilgang af 4-5 nye spillere. Holdet spiller en gang fin håndbold, men da holdet er kleine og ret små, bliver det spændende at se hvordan holdet klarer sig i B-rækken. At ét 3.hold af være, har holdet et ret højt niveu. 

 

2. Holdet har gjort det forrygende godt. Med en spiller fra 1.holdet, har holdet i den bedste række formået at spille sig til en tredje plads mod alle de bedste hold fra fyn og lige til det sidste spillede kamp om 2.pladsen imod vores eget suveræne 1.hold. Holdet har hermed kalificeret sig til DM, hvor vi tager med, hvis vi er stærke nok.

 

1. Holdet er ét af landets bedste hold, hvor spillerne matcher hinanden helt fantastisk. Holdet spiller en gang meget intelligent håndbold, med mange store tænkere. Holdet har været med til 3 stævner, hvor holdet har klaret det helt til finalen, men alle 3 blev tabt. Holdet kan blive bedre på det rent konditionelle og lidt mere fight til tider kunne ønskes. Efter jul har man valgt at tilmelde sig U14 Drenge B og dette giver dobbeltkamp hver weekend, hvilket skulle udvikle holdet yderligere. 

 

U14 Drenge

Truppen består af 31 spillere. Mange af 2. og 3. holds spillerne ser sig selv udpræget 2.holdspillere, så 3.holdet haltede slemt. Man valgte at slå 2. og 3. holdet sammen til ét hold, hvorfra man udtog spillere til 2.holdet og spillere til 3. holdet. Der var en del gengangere, men dette løste problemet. 

 

U14 Drenge 3
Blev ved med at løbe i problemer idet man mistet 2-3 spiller, som ikke ønskede at spille håndbold længere. 

 

U14 drenge 2
Har spillet med varierende niveau. I perioder har man nærmest spillet opvisningshåndbold og andre perioder har det gået lidt ned af bakke. 2.holdet, hvorfra, der skal rekrutteres et stærkt 1.hold næste år, har klaret sig forventeligt, nemlig med en pæn 5.plads. Holdet er sprængfyldt med talent og det bliver spændende at se om man kan vinde 2.div efter jul.

 

U14 Drenge 1
Er børneafdelingens største håb om at vinde medalje til DM. Holdet trænes for sjette sæson af Søren Haagen og holdet har deltaget i både en U16 række og en U14 række i 1.halvår. Holdet har knust al modstand, samt haft kræfter til at spille træningskampe, specielt mod jydske modstandere. 
Det er spændende om vi måske for tredje år i træk, kan sikre os en guldmedalje. 

 

Til hele børneafdelingen ønsker jeg jer alle en god jul. Et godt julestævne… og et godt nytår, hvor i skal passe på jeres små fingre – når i når dertil. 

 

Pøj pøj, Poul Syberg.