Skip to main content

Suveræn pokalsejr

Af 5. marts 2016december 28th, 2018Nyhedsarkiv

05-03-2016

Suveræn pokalsejr

GOGs stærke U14 piger var klart overlegne

Pokaldag i Langeskov Idrætscenter

 

GOGs U14 piger spillede i dag pokalfinale i Langeskov Idrætscenter, og vi kan lige så godt være ærlige: De gule piger var helt suveræne fra start til slut.

 

Ret skal være ret: Annette Knudsens U14 piger fra 1. division havde faktisk klaret den største udfordring i semifinalen, da GOG-pigerne vandt over DHG 1 fra 1. division. I den anden semifinale havde GOGs U14 pige 2 tabt (efter forlænget spilletid) til DHGs U14 pige 2 fra 2. division.

 

Så finalen stod mellem GOGs U14 pige 1 fra 1. division og DHGs U14 pige 2 fra 2. division. Og der var helt som ventet klasseforskel. Ros til DHG-pigerne for at kæmpe. Og ros til DHG-pigernes publikum for at heppe, men GOG-pigerne var overlegne fra start til slut.

 

Hjerteligt tillykke med pokalsejren til både pigerne, træneren og GOG.

 

Amalie og Katrine beskrev finalesejren sådan her:

 

“Så kom dagen endelig, hvor pokalfinalen skulle afgøres. Kampen blev holdt i Langeskovhallerne mod DHG 2 kl. 16.25.

 

Først fem minutter efter at kampen blev fløjtet i gang, scorede vi det første mål. Kampen fortsatte med mange brændte skud, og til sidst i 1. halvleg fik de et par mål grundet vores forsvarsfejl. 1. halvleg endte 12-5 til os.

 

I 2. halvleg i forsvaret begyndte vi at gå højere for at fiske boldene, og det førte til kontramuligheder og usikkert spil fra deres side. I angrebsspillet spillede vi dog langsomt og valgte ofte de forkerte løsninger,  men der var også nogle gode ting.

 

Kampen endte 23-10 og vi er pokalmestre!

 

– Amalie og Katrine

 

Vi fejrede sejren med fællesspisning for hele holdet og forældre på Hesselager Kro. Det blev en hyggelig afslutning på en god dag. Tak for initiativet til Gitte & Øjvind!

Venlig hilsen

Annette Knudsen