Skip to main content

Stort til lykke til Annette Knudsen og hendes seje U16-piger

Af 21. marts 2015december 28th, 2018Nyhedsarkiv

21-03-2015

Stort til lykke til Annette Knudsen og hendes seje U16-piger

GOG U16 pige 2 vandt i dag 1. division B og er et af Fyns fire bedste hold

Der var engang…

 

Hvor der var stor nervøsitet… Ville der mon blive et “rent” GOG U16 pige hold? (Altså udover GOG-Oure-holdet). Var der overhovedet spillere nok til det? Ja, det var dét, der var diskussionen i sidste sæson. Det kan være svært at forestille sig – for… Ja, nu har GOGs U16 piger med træner Annette Knudsen i spidsen vundet alle kampe i den løbende turnering i denne sæson. Først vandt Annette Knudsen og Co. alle kampe i 2. division på Fyn. Og efter jul har GOG U16 pige 2 vundet alle kampe i 1. division B.

 

Så nu har de 10 GOG-piger allerede vundet deres række. Igen. Til lykke, piger!

 

Pigerne var helt fra start af sæsonen følgende: Vibeke, Julie, Klara, Kirstine, Frederikke, Caroline og Emilie. Kun syv spillere. Fordi både Emma, Laura, Ida, Lærke og Maja blev en del af det fælles GOG-Oure hold. Og fordi Isabel valgte at holde pause fra håndbold. Så var der ”kun” de syv nævnte spillere tilbage i U16. Hurtigt kom Sari og Camilla til fra Stjernen. Og de ni spillere tog kampen op mod de barske odds – og har siden ikke set sig tilbage. Alt er vundet. Pigerne har undervejs fået vigtig tilgang af en ny spiller – Celine. Så nu er de 10 spillere. Og de vandt altså først 2. division med maksiumpoint. Og i dag vandt de også 1. division B – foreløbig med maksimumpoint.

 

Den afgørende kamp blev vundet i dag over Slagelse, som spillede i 1. division før jul. GOG U16 pige 2 spillede faktisk ikke en særlig god første halvleg. Der blev brændt vildt meget. Blandt andet tre straffekast. Så Slagelses bedste mandskab var foran med 11-10 ved pausen. Men træner Annette Knudsen blev ved med at bevare roen og coache sine spillere roligt og velovervejet, og til sidst kom der hul på bylden… GOG U16 pige 2 kunne med en sejr sikre sig den samlede triumf i 1. division B – to runder ”før tid”. Og det lykkedes lige præcist. Sejren blev på 22-21 til GOG.

 

En imponerende præstation af et 2. hold, som dermed kan også kan kalde sig et af Fyns fire bedste hold. GOG-Oure ligger i ligaen, HC Odense i 1. division A, Oure 1 ligger også i 1. division A, men derefter er GOG U16 pige 2. Bedre placeret end alle andre fynske U16 pige hold – også bedre end eksempelvis Svendborg og Hjemly i 1. division B. I løbet af sæsonen har Annette Knudsens ti piger også nået pokalfinalen på Fyn. Blandt andet ved at slå netop Svendborg i pokalsemifinalen. I finalen spillede GOG U16 pige 2 dog årets dårligste kamp – og tabte med tre til HC Odense, der fortjent vandt finalen.

 

Tidligere på sæsonen har GOG U16 pige 2 også været i finalen i Skjern JuleCup, hvor de – på vej til finalen – slog blandt andet et ligahold, som ligger nummer 2 i liga Øst – og tabte med kun ét mål til et ligahold, der ligger nummer fire i liga Vest. Sikke en sæson for Anette Knudsens U16 piger. Og i øvrigt en meget stærk dokumentation på, at der bliver gjort meget for 2. hold i GOG. Og at man, pigerne, kan opnå meget, hvis man står sammen og kæmper for hinanden og får det bedste ud af hinanden. Og det har Anette Knudsens gjort. Så også til lykke til Annette Knudsen.

 

Udover alt det sportslige har holdet også sørget for at have det rart sammen med masser af hygge og samvær og grin. Ja, og arrangementer som en dejlig håndboldweekend med U16 drengene, til kamp med kvindelandsholdet i Esbjerg, quiz- og hygge-aften med forældre, endnu en håndboldweekend på Oure, deltagelse i festlig ”temafest” i GOG, til ”junglesport” i Fredericia – og naturligvis en pokkers masse benhård træning under Annette Knudsens kyndige ledelse. Og det har alt sammen givet resultat for de 10 piger: Nu har holdet vundet 1. division B i en sæson, hvor nogle frygtede for eksistensen af holdet inden sæsonstart.

 

Hatten af for det, piger.