Skip to main content

Stor respekt – hilsen forældregruppen!

Af 11. december 2017december 16th, 2018Nyhedsarkiv

11-12-2017

Stor respekt – hilsen forældregruppen!

“U14 drenge 2 fortjener stor respekt for deres indsats i 1.halvsæson”

Således lyder det fra forældregruppen til U14 Drenge 2. Hermed bliver der sat ord på den første halvsæson; fortalt af forældrene selv;

 

“Holdet, der primært består af 1.års u-14 spillere, opnåede en flot 5. plads i den bedste fynske række. Holdet blev pointmæssigt kun overgået af suveræne GOG 1, Stjernen Odense, DHG og BR66 Langeskov. Desværre må 2. holdet ikke indgå i den kommende 1.division på i alt 4 hold; hvilket faktisk blev aktuelt, da BR66s dygtige hold grundet brug af dispensationsspillere, heller ikke kan deltage. 

 

GOG 2 spiller derfor i foråret i den kommende 2. division på Fyn. Holdets flotte resultater og ikke mindst indsatser, er udover rigtig god træning, skabt med baggrund i et fantastisk socialt miljø omkring holdet. Ud fra devisen, at hold der har det godt sammen, er utrolig gode i både med- og modgang, så har trænerteamet og spillerne opbygget en stor tro på egne evner som hold, og det kan ses når holdet er på banen. 

 

Dejligt at se et hold der gennem den første halvsæson, i den grad har vundet og tabt sammen – og kun er blevet stærkere og bedre, kamp for kamp. 

 

Respekt til spillere og trænere.”