Skip to main content

Status for U14, U12 og U10. Hvor spiller GOGs hold efter jul?

Af 30. december 2016december 26th, 2018Nyhedsarkiv

30-12-2016

Status for U14, U12 og U10. Hvor spiller GOGs hold efter jul?

Her kan du se, hvor alle GOGs bedste børnehold skal spille efter årsskiftet

Status: U14, U12 og U10

 

Hvor spiller alle GOGs børnehold efter jul?

 

I en artikel andetsteds på hjemmesiden kan man se, hvordan det går med GOG & Oures ungdomshold i U16 og U18 – i ligaerne og 1. division.

 

Men hvordan står det til med U14, U12 og U10? Med børneholdene? Hvordan klarer GOG Håndbold sig her? Slet ikke så ringe endda

 

U14 drenge 1. division:

 

Her er GOGs bedste mandskab landet. Holdet vandt stort i næsten alle U14-kampe før jul. Men GOG-drengene fik en lærestreg i den sidste kamp, da holdet tabte til DHG med et enkelt mål. Efter jul er holdet i 1. division med kun tre andre hold. DHG er også med. Det samme er Gudme og Stjernen. Så to af de fire hold i den bedste række har hjemmebane i SEF Arena. Det bliver nok netop GOGs 1. hold og DHGs 1. hold, der skal slås om det fynske mesterskab – og om en kamp mod Sjællands næstbedste hold – om en plads til DM Final 4.

 

U14 pige 1 division:

 

Her er GOGs bedste hold også landet. Holdet vandt alle kampe før jul – også over DHG. Her bliver det også spændende at se,  hvem der løber med det fynske mesterskab, og det er nok også GOG og DHG, der er favoritter til at løbe med titlen – og dermed også få chancen for at spille sig til en plads til DM Final 4. De øvrige hold i 1. division er Kerteminde HK, SUS, Svendborg og Højby.

 

U12 drenge AA:

 

Her er der (desværre) også kun 4 hold i den bedste række, men heldigvis er GOG et af holdene. Også her. Modstanderne er Stjernen, Egense/Ranzausminde og TPI. GOG Håndbolds hjemmesides redaktion tør ikke spå om, hvem der bliver de værste rivaler til titlen som fynsk mester. På papiret ser det ud til, at Stjernen er bedst kørende. Men Egense/Rantzausminde er også godt med på alle måder. Det bliver vist meget lige i den række. Spændende.

 

U12 piger AA:

 

Her er GOGs piger også med i den bedste række, og her er der heldigvis 6 hold i den bedste række. Modstanderne bliver SUS, Sanderum, Stjernen, Svendborg og DHG. Før jul var der vild jævnbyrdighed mellem de to-tre-fire-fem bedste hold på Fyn, så det bliver meget interessant at følge, hvem der trækker det længste strå efter jul. Pøj-pøj, piger!

 

U10 drenge A:

 

Her er det besluttet, at der skal være 11 hold i den bedste række på Fyn. Og det giver plads til, at der både er GOG Håndbold 1 og GOG Håndbold 2 med i rækken. Det bliver spændende at se, hvordan de to hold klarer sig i kamp med de bedste på Fyn.

 

U10 pige A:

 

Her var GOGs bedste piger to sejre fra at lande i den bedste række. GOG måtte se sig besejret af Risøhøj og Kerteminde før jul. Så GOG-pigerne skal kæmpe i U10 pige B-rækken. Pøj-pøj med det, piger!

 

Og ja, GOG har masser af andre dejlige hold, som man også kan skrive om. Nu var dette lige en gennemgang af alle 1. holdene i U14, U12 og U10. Det bliver en sjov sæson efter jul!