Skip to main content

Status før lang pause: GOG U18-herrer fører ligaen med maksimum

Af 10. februar 2017december 26th, 2018Nyhedsarkiv

10-02-2017

Status før lang pause: GOG U18-herrer fører ligaen med maksimum

U18-pigerne slås flot for det i ligaen, men det er blevet til små nederlag

Alle rækker er kommet godt i gang efter jul. Alle rækker holder nu en (underligt…) lang pause her op til vinterferien.

 

Der går faktisk mindst en uger, for nogle to uger – og ja, for andre næsten tre uger, hvor der slet ikke spilles kampe.

 

Derfor er det nok et meget godt tidspunkt at gøre status. Her i denne artikel gør vi status over, hvordan det går i U18-afdelingen:

 

GOGs bedste U18-hold hos herrerne ligger nummer 1 i Østligaen. Det er blevet til lutter sejre. Både over FIF, Roskilde, Furesø og HØJ. Dermed ligger GOG alene i spidsen. Foran HØJ, Roskilde og FIF. Der er grund til at håbe på, at GOG kan nå frem til DM i år. GOG er jo forsvarende dansk mester for U18-hold.

 

Gudmes U18-mandskab for herrer klarer sig faktisk også fint. Holdet ligger i U18 drenge 1. division A. Holdet har slået Ajax med 23-18, og holdet har slået TMS Ringsted med 23-17. Endelig har Gudmes U18-mandskab også vundet med 32-21 over HC Odenses bedste. Derudover er det blevet til to nederlag til Gudme, så holdet ligger nummer to efter 5 kampe og 6 point.

 

Oures U18-hold for herrer ligger i 1. division B. Og her går det fantastisk godt for Oure. Det er blevet til fire sejre ud af fire mulige over alle hold i rækken. Slagelse/Korsør blev kun overvundet med 31-30, så det ligner den værste udfordrer til den samlede sejr i rækken.

 

Vi skal tilbage til Østligaen igen. Men hos pigerne. Her holder holdet: “Gudme, Oure, GOG, Sydfyn, til. I den bedste række i ØstDanmark. Det er blevet til fire kampe og fire nederlag. Senest tabte de sydfynske piger med kun 4 mål til Ajax, som fører rækken med maksimumpoint. Inden da tabte GOG kun med sølle ét mål til HIK, som kun har tabt én kamp – netop tli Ajax. Derudover har GOG tabt til Rødovre med fire mål og til Rudersdal med et mål. Så der er grund til at håbe på, at der ligger point og venter forude for Fyns bedste U18-pige-hold.