Skip to main content

Status før lang pause: GOG U14-drenge fører 1. div med maksimum

Af 10. februar 2017december 26th, 2018Nyhedsarkiv

10-02-2017

Status før lang pause: GOG U14-drenge fører 1. div med maksimum

GOGs U14-piger ligger nummer 2 i 1. division efter tre sejre og et nederlag

 

 

Alle rækker er kommet godt i gang efter jul. Alle rækker holder nu en (underligt…) lang pause her op til vinterferien.

 

Der går faktisk mindst en uge, for nogle to uger – og ja, for andre næsten tre uger, hvor der slet ikke spilles kampe.

 

Derfor er det nok et meget godt tidspunkt at gøre status. Her i denne artikel gør vi status over, hvordan det går i U14-afdelingen:

 

GOGs bedste U14-hold hos drengene ligger nummer 1 i den fynske 1. division. Det er blevet til lutter sejre efter jul: Over både DHG, Stjernen og Gudme.

 

Netop Gudme, GOGs søsterklub, ligger altså også i den bedste fynske række, og her ligger holdet, der består af lutter 1. års spillere, nummer 4 og sidst i den bedste fynske række.

 

GOGs 2. hold ligger i den næstbedste række, A-rækken, og her er det foreløbig blevet til tre sejre ud af fem mulige, og GOGs mandskab ligger nummer 4 i A-rækken.

 

GOGs bedste pigehold ligger også i 1. division, og her er det blevet til tre sejre i fire kampe. GOG har slået både Svendborg, Kerteminde og SUS. Til gengæld er det blevet til et nederlag til DHG, som ligger nummer 1 i den bedste fynske række.

 

GOGs næstbedste pigehold i U14-alderen holder til i C-rækken. Efter lutter nederlag i B-rækken før jul så rykkede GOG 2 ned i C-rækken, og her er det til gengæld blevet til fire sejre ud af fem mulige, og den sidste kamp endte uafgjort.

 

Sådan lyder status for GOGs U14-afdeling før en lang og velfortjent vinterferiepause: GOGs U14-drenge har en god mulighed for at nå frem til en kamp om at skulle deltage i DM. Det kræver endnu en sejr over DHG. Og GOGs U14-piger har en lille mulighed for at nå frem til en kamp om at skulle deltage i DM. Det kræver en kæmpesejr over DHG.