Skip to main content

Socialt arrangement i U12D-afdelingen

Af 6. marts 2017december 26th, 2018Nyhedsarkiv

06-03-2017

Socialt arrangement i U12D-afdelingen

Og en seværdig ”David mod Goliat”-kamp af U12D-B1 d. 4/3

Februar var en måned med få kampe for U12 Drenge A-B-C

 

Det gav plads til et socialt arrangement for gruppen.

 

Drengene startede med at heppe på C – Holdet, der spillede kamp. C-drengene er for kort tid siden blevet tilmeldt puljen og har en del kampe at indhente. Resultaterne er ikke så vigtige pt.  Det gælder om at få trænet de forskellige spilsystemer og at finde rytmen. Glæden og viljen til håndbold har drengene i hvert fald – og denne fredag manglede der heller ikke opbakning, da hele U12-truppen var på plads for at heppe på deres kammerater.

 

Efter kampen var der mad i cafeteriaet, inden turen gik videre til Oure, hvor der først skulle hygges i svømmehallen, og derefter blev der vist film i skolens biograf.

 

Klokken nærmede sig midnat, da turen gik tilbage til Gudmehallerne. Det påvirkede dog ikke de seje drenge, der spillede fodbold, håndbold og morede sig sammen til langt ud på natten, inden de blev puttet med et eventyr frit fortolket efter Robin Hood, og forfattet og fortalt af en af forældrene. En spændende fortælling om Gudmes lokale håndbold-helte. Som i alle andre eventyre endte også dette lykkeligt – og drengene sov sødt i få timer, hvorefter det igen stod på håndboldtræning.

 

Et meget vellykket arrangement som helt sikkert er med til at skabe et endnu større fællesskab og sammenhold blandt drengene. Som en af forældrene udtrykte det:

 

”På skulpturen af kulturbæreren i Gudmehallen står der noget i retning af: “Man giver noget af sig selv, og så får man noget”. Den kultur så vi eftermiddag, aften og nat i U12 afdelingen. Fantastisk godt gået – det må være et skønt miljø at være ung i.” – Det kan børn som voksne i U12 kun tilslutte sig. En stor tak til dygtige og engagerede trænere og forældre, der gør det muligt at få sådan et arrangement sat i værk

 

Måske var det netop et arrangement som dette, der fik U 12B1-drengene til at spille en vis del ud af håndbold-bukserne lørdag eftermiddag den 4/3. Sjældent har vi været vidne til så flot og velspillet håndbold som mod Hårbys velvoksne drenge. En del af dem var et hoved højere end GOGs drenge og det kunne naturligvis godt skræmme lidt på forhånd. GOG lagde dog fra start et godt pres og fik straffe efter allerede 4 minutters spil. Trykket fortsatte resten af første halvleg og med super flot forsvarsspil, redning på straffe og flotte mål fra fløjene, kunne drengene gå til halvleg med en føring på 11-9. Anden halvleg begyndte også godt med flotte kombinationer og fantastisk sammenspil. Dog måtte vi være vidne til en downperiode efter 10 minutter, hvor Hårby begyndte at lugte blod. Det blev dog aldrig rigtig farligt, for igen viste GOGs drenge høj moral og kom tilbage i kampen, som de vandt 23-18.

 

Lisbeth Abildgård