Skip to main content

Sjovt æggeløb i Gudme og hårde træningskampe i GOG Arena

Af 31. marts 2016december 28th, 2018Nyhedsarkiv

31-03-2016

Sjovt æggeløb i Gudme og hårde træningskampe i GOG Arena

U14 pige 1 spillede to hårde træningskampe som optakt til DM-kval-kampe

“Påskesøndag stod det på vores eget lille påskestævne. Vi skulle spille to kampe og efterfølgende hygge og overnatning med drengene.

 

1. kamp var mod et blandet GOG hold, med u14, u16 og u-18 spillere. Vores mål med kampen var vilje og gode tacklinger, og “sjovt” nok var der ingen af delene, da kampen startede. Vi spillede et udmærket angrebsspil, men forsvaret var for svagt uden tacklinger. Så kampen endte med et nederlag.

 

Efter kampen var der frokost i cafeteriet, så vi var klar til den næste kamp.

 

2. kamp var mod U-14 drenge 2, det var en kæmpe modsætning til den 1. kamp, vi var klar fra start og viste vilje i angreb og forsvar. Man kunne mærke at drengene var fysisk stærke og havde en længere arm, hvilket resulterede i, at de kunne spille bolden videre og få en fri afslutning. Kampen var meget lige indtil de sidste 6 min, hvor vi var trætte og lavede mange dumme fejl.

 

Efter to gode og lærerige kampe var det tid til hygge og afslapning. Vi gik i bad og fik en god aftensmad. Om aftenen havde trænerne arrangerede et æggeløb, hvor vi blev delt ind i to grupper, både piger og drenge. Vi var rundt i Gudme by, for at finde æg og ledetråde til den store præmie. Efter æggeløb var der fri leg hallen til kl 01:00, hvor lyset skulle slukkes og øjnene lukkes

 

Så tak til trænerne for et hyggeligt arrangement!

 

– lavet af Anna Frida & Katrine