Skip to main content

Showkamp med Søren Stryger, Kasper Nielsen, Søren Kildelund o.a

Af 4. maj 2017december 26th, 2018Nyhedsarkiv

04-05-2017

Showkamp med Søren Stryger, Kasper Nielsen, Søren Kildelund o.a

Bent Nyegaard træner for det ene hold. Jakob Larsen for det andet hold

Showkamp i Gudme.

GOG “oldies” mod GOG 2010.

SEF Arena i Gudme lægger på lørdag gulv til en herlig showkamp, og du er velkommen!

På den ene side finder vi GOG “Oldies” med spillere som for eksempel: Peter Henriksen, Peter Nørregaard, Morten Nielsen, Simon Rieck, Michael Pedersen, Kasper Nielsen og Søren Stryger. Og mange flere GOG-koryfæer.

På den anden side finder vi GOG 2010, som er et smukt miks bestående af blandt andre: Kasper Kildelund, Aku Kreutzmann, Mads Dyhr, Frederik Krabbe, Tobias Møller, Morten Clasius og Frank Mikkelsen. Og flere endnu.

Kampen spilles klokken 16.00, og den er optakt til den store GOG-fest senere på aftenen. Der vil også være forskellige former for kåringer og hyldest.

På trænerbænkene er på den ene side Bent Nyegaard og kolleger – og på den anden side er Jakob Larsen og kolleger. Lars K er holdleder for begge hold.

Kom og oplev nostalgien. Der er mange flere gode, gamle navne med: Niels Kildelund, Thomas Pedersen, Keld Vilhelmsen, Torsten Laen, Bent Møller, Søren Kildelund, Jakob Larsen, Kenneth Dahl, Mads Bruus og en masse andre gode mennesker.

Vi ses til kamp i SEF Arena i Gudme på lørdag klokken 16.00. Der er opvarmning fra klokken 15.00…. Og baren åbner klokken 17.00. 18.00 begynder GOG-festen. Det er endnu uvist, hvornår der danses…