Skip to main content

Sejr til de små gule

Af 6. november 2016december 28th, 2018Nyhedsarkiv

06-11-2016

Sejr til de små gule

GOGs U10 drenge vandt i U12-række

“Sejr til de gule fordi viljen var tilstede

 

U10 drenge 1 vandt 15-13 (5-4 ved halvleg) over Vestærø i U12 C

 

Vi havde en super sejltur, og drengene nød hinandens selskab med kortspil, gemmeleg og spil på Iphone mv.

 

Førstehåndsindtrykket var lidt skræmmende. De var meget store, og to af spillerne var U14 bl.a. målmanden som til tider stod godt.

 

Det bar 1. halvleg præg af, vi var en smule nervøse og glemte lidt håndbolden. Kontra var der ikke noget af og langskud var lidt problematisk, jo Jacob have lige en “Hammer”. Yderligere manglede vi Victor, som desværre var syg.

 

Dommeren kom i øvrigt ikke før i anden hallveg. En af tidtagerne tog dommerposten, og uret i hallen virkede ikke. Det foregik derfor på gammeldags måde med tavle og telefon, så ingen kunne følge tiden – lidt krise for træner og GOG forældre. Pludselig blev kampen stoppet, og tiden var blevet nulstillet, og ingen vidste, hvor lang tid der var tilbage. Det klarede tidstageren: “Der er nok 10-12 minutter tilbage.. 🙂

 

I anden halvleg kom der mere styr på håndbolden – dog ikke på topniveau, men der blev kæmpet som et hold. Viljen var tilstede, opbakningen i forsvaret var god, overgangene i angrebsspillet begyndte at flyde, og det gav resultat mod de tungere spillere. Drengene var der for hinanden, og kampen blev vundet 15-13. 

 

“Det havde ikke været sjovt at sejle tilbage, hvis vi havde tabt” citat fra Finn. Som sædvanlig super opbakning fra forældre både før, under og efter kampen.:).

 

Godt vi ikke skal til Ærø hver weekend – Vi glæder os til næste kamp – En gang gul altid gul – Godt kæmpet drenge. 

 

Mvh. / Morten Lund”