Skip to main content

Sådan går det for GOGs hold i det stærkt besatte GOG CUP

Af 17. september 2016december 28th, 2018Nyhedsarkiv

17-09-2016

Sådan går det for GOGs hold i det stærkt besatte GOG CUP

Der er mange gode hold med til GOG Cup, og GOG-holdene slås bravt

 

 

Vi er i GOG Håndbold rigtig glade for, at der er så mange gode hold med til GOG CUP hvert eneste år. Nogle af de bedste hold fra hele landet er samlet til netop GOG CUP. Også i år.

 

Det betyder også, at der er masser af GOGs hold, som har det svært i turneringen, og sådan skal det naturligvis også være, når det er de bedste, der er inviteret.

 

Og hvordan går det så GOGs hold.

 

U14 Drenge A er kommet godt i gang. Først mødte træner Kenneth Østbjergs tropper Skjern, og her satte GOG det næsten på plads i første halvleg, hvor det sydfynske hold var klart bedst. Jyderne kom klart bedre med efter pausen, men GOG vandt med 25-20. I den anden kamp var det faktisk omvendt. GOG spillede ikke godt i første halvleg, hvor FIF var fint med, men i anden halvleg løb GOG helt fra FIF – og vandt med 35-24.

 

Dermed er GOGs U14 drenge A med i finalepuljespillet om førstepladsen. Og i finalengruppen er modstanderne Skanderborg og HMH Maribo.

 

GOGs U14 pige A har det svært i det stærkt besatte stævne. Først var det Hammel, der gav GOG-pigerne et drag over nakken med cifrene 22-10. I kamp to gik det klart bedre, men GOG tabte igen med 15-22 til Esbjerg.

 

Også i U12 drenge A har GOG et hold med i den bedste række, og holdet lagde ud med at tabe med 12-18 til Mors. Derefter spillede GOGs bedste drenge mod Køge, og her vandt sjællænderne med 23-20 over de gule U12 GOG-drenge i A-rækken.

 

Endelig har vi i U12 pige A rækken fra GOG. Første kamp tabte GOG så knebent, som det kan gøres med 21-22 til Hørning. I den næste kamp lykkedes det heller ikke at vinde, og her lød nederlaget på tætte 19-21 mod HEI.

 

Heldigvis er der også masser af GOG-hold med i B-rækkerne. Både i U14 drenge-rækken og i U14 pige-rækken og i U12 drenge rækken har GOG også stærke hold med i B-rækkerne, og et andet sted på denne hjemmeside kan du finde alle resultater fra alle rækker, og du kan også finde ud af, hvordan der skal spilles i morgen i alle hallerne.

 

Fortsat god fornøjelse med GOG CUP.