Skip to main content

Så er der håndbold for alle nørder og du er også inviteret!

Af 17. november 2015december 28th, 2018Nyhedsarkiv

17-11-2015

Så er der håndbold for alle nørder og du er også inviteret!

Hvor skal håndbolden hen? Det vil GOGs trænere diskutere – med dig

Håndbold for nørder

Lørdag d. 21/11 kl. 12:00-17:00 vil vi forsøge at åbne et forum op, hvori håndbold kan diskuteres, debateres og udvikles.

Vi vil forsøge at snakke håndbold, se håndboldklip, lave debatgrupper på tværs, tegne på tavler, opfinde øvelser og i det hele taget forsøge at blive klogere på håndbold.

Vi vil komme med små oplæg i form af eksempler og videoklip, men det altafgørende er, at der ikke er nogen facit, og vi skal alle være med at skabe dagen. Et eksempel kan være at forsøge at besvare spørgsmålet – ”Hvorfor har vi en stregspiller?” Det er så op til os alle sammen at finde ud af, med udgangspunkt i vores forskellige niveau og aldre, hvordan vi ser på tingene.

Alle er velkomne! Det gælder trænere, spillere, forældre, aktive i klubben. Alder og niveau er fuldstændig underordnet, men vi håber at se alle dem, som brænder for håndbolden, for spillet og for at finde og udforske de revner, som gør spillet dynamisk!

Hele dagen fungerer som drop-in! Du kan komme og gå, som du har lyst! Vi vil på dagen imidlertid også se U18 drengenes kamp mod Ajax kl. 15:30 og afslutte umiddelbart derefter.

De bedste hilsner
Thomas og Robert