Skip to main content

Rejs dig op og klap af din forening: GOG blev årets forening

Af 27. juni 2016december 29th, 2018Nyhedsarkiv

27-06-2016

Rejs dig op og klap af din forening: GOG blev årets forening

Stort til lykke til GOG. Til hele GOG vel at mærke. GOG er “årets forening”.

Årets forening blev…

Rejs dig op – og klap af din forening

Stort tillykke til GOG. Til hele GOG vel at mærke! GOG Håndbold blev nemlig i aftes kåret til “årets forening”. I hård konkurrence med en lang række af andre velfungerende foreninger i området. Det skete i aftes, da Svendborg Idræts Samvirke (SIS) og Svendborg Kommune holdt en fest for al sport i hele Svendborg Kommune. Og her blev GOG kåret til “årets forening”. Stort tillykke til os alle.

 

Du kan læse mere om årsagen til valget af GOG i teksten herunder. Der er nemlige mange gode grunde til det:

 

“GOG Håndbold har i et utal af år været Fyns førende håndboldklub. Og det var også tilfældet i 2015 og 2016.

 

GOG havde således Fyns bedste hold i 8 ud af 10 rækker i forrige sæson – i 2015. U12-piger og U12–drenge. U14–drenge. U16-piger og –U16-drenge. U18-piger og U18–drenge. Og naturligvis var GOG SPORTs hold i Håndboldligaen for herrer Fyns bedste.

 

I 2016 tegner der sig samme billede. I både U14, U16 og U18 har GOG Fyns bedste hold. Både hos drengene og hos pigerne. I seks ud af seks ungdomsrækker i 2016.

 

Derudover er der en lang række af disse GOG-hold, som også er blandt Danmarks bedste: Både U12-drenge, U14-drenge, U16-drenge og U18-drenge var i top-4 i Danmark  – i 2015. U12-drengene vandt endda det uofficielle DM. Og både U16-piger og U18-pigerne var også i top-4 i Danmark – i 2015.

 

I år – 2016 – tegner der sig samme billede. U18-drengene, U16-drengene og U14-drengene vandt alle DM-guld! Og U18-pigerne var også til Final 4 om DM. U16-pigerne i top-12 i Danmark, og U14-pigerne i top-6 i Danmark. Kort fortalt: GOG er flagskibet på Fyn – og en af Danmarks bedste håndboldklubber – også målt på resultater og talentudvikling.

 

Derudover har GOG Håndbold også alle de øvrige kvaliteter, som en forening skal have. En meget velfungerende baby-afdeling. En blomstrende børneafdeling med masser af aktiviteter og børn i U4, U6, U8 og U10. Det vrimler med boldglade børn på Sydfyn.

 

GOG har også har en lang række af motions- og seriehold, som spiller i alle de fynske rækker for både mænd og kvinder. Og et deraf følgende stærkt foreningsliv med base i GOG Arena – og med bidrag til en lang række af lokale arrangementer, hvor GOG-familien deltager med frivilligt arbejde på alle fronter.

 

Der kunne siges og skrives meget mere. Om hvordan GOG-talenter også gør det godt på diverse ungdomslandshold med medaljer til både EM- og VM og ungdoms-OL. Om hvordan GOGs samarbejde med Skolerne i Oure tiltrækker talenter fra det ganske land. Og om hvordan GOG også sørger for at have håndboldskoler og overnatningshygge og fælle udflugter og alt muligt andet godt for alle størrelser i klubben.

 

Sådan har det været i det forløbne år. Og sådan har det altid været i de mange år, GOG-familien har været samlet som en forening på Sydfyn”.