Skip to main content

Påskecup 2018

Af 26. marts 2018december 16th, 2018Nyhedsarkiv

26-03-2018

Påskecup 2018

GOG´s børnehold vinder i Vojens

Påskecup 2018

 

GOG´s børnehold var til Påskestævne i den forgangene weekend. Det blev til en hyggelig weekend med massere af socialt samvær og flotte resultater fra de gule hold. 

 

Vojens Påskecup har altid besøg af GOG og sådan var, og er, det også ved dette års PåskeCup 2018. Fra d. 24 – 25. marts spillede GOG´s børnehold påskestævne. Holdene overnattede fra fredag til søndag på en af de lokale skoler. Derfra gik hele lørdagen med kampe i det såkalde grundspil og enkelte hold tog allerede samme dag fat på deres slutspilspulje. Søndag skulle det hele afgøres og flere GOG hold var i finalen. 

 

U10 pige

A-finale: Rødekro-Aabenraa Håndbold – GOG, 8 – 7

B-finale: GOG – Kongeå HK, 3 – 2

 

U10 drenge

A-finale: GOG – TSV Bargteheide, 10 – 1 

 

U12 drenge

A-finale: GOG – TSV Bargteheide, 15 – 8 

 

Her fortæller U12 drengenes træner hvordan finalen forløb og lidt om hele weekenden og om næste kamp i den normale turnering;

 

“U 12 drenge AA vandt alle deres kampe i weekendens stævne og finalen mod tyske TSV Bargteheide blev vundet 15 – 8. Niklas blev finalens fighter (godt gået) der ud over det blev vundet på godt kollektiv fight i både forsvar og angreb krydret med 2 veludførte vip i feltet, og desuden en rigtig god målmandspræstation. Sådan! Næste opgave er den 7. april i U14 B-rækken mod Odense Midtfyn, hvor vi selv kan afgøre om vi kan beholde vores foreløbige 1. Plads i pulje 2 – Mvh. Holdleder/Coach” 

 

Men! Stævnet er ikke helt slut endnu. På onsdag modtager Vojens endnu omgang håndboldspillere. Her byder stævnet velkommen til U14-spillere. Her er GOG med i både pige og drenge rækkerne.