Skip to main content

Optakt til EM i Slovenien

Af 29. juli 2017december 19th, 2018Nyhedsarkiv

29-07-2017

Optakt til EM i Slovenien

Stævnet i Saabrucken er optakt til EM i Slovenien. Indtil videre går det godt!

 

U17 pigerne er ligesom U17 drengene delt i to trupper. Den ene er til OL i Ungarn og den anden ét andet sted. For GOG´s Clara Thomsen og Cecilie Bjerre gælder det stævnet i Saarbrucken og EM i Slovenien.

 

Stævnet fungere som optakt til EM i Slovenien og det er ifølge Clara Thomsen, en god mulighed for at blive sammenspillet inden europamesterskabet;

 

”Både Cecilie og jeg er glade for at få muligheden for at blive sammenspillet som et hold inden EM. Og det går stærkt fremad”.

 

De første kampe blev spillet i dag d. 28. juli. Clara Thomsen fortæller hvordan det gik og de komne kampe, og som måske, endda, byder på en semifinale;

 

”I dag har vi spillet to kampe. i mod Finland og et lokalt hold (red. HV Saarbruck). Vi vandt mod Finland 20-13 og 29-16 i den anden kamp. I morgen har vi en puljekamp mod Østrig og derefter forhåbentligt en semifinale senere på dagen”.

 

I dag, d. 29 juli spiller det danske U17 Pige landshold imod Østrig klokken 13:00.

 

Stævnet slutter d. 30 juli hvor der om formiddagen spilles placeringskampe og finale.

 

Clara Thomsen og Cecilie Bjerre understreger på baggrund af det igangværende stævne, at ”vi selvfølgelig glæder os helt vildt til EM”. EM Starter d. 10. August for det danske landshold, hvor de møder Kroatien.

 

Inden afrejsen er der samling i Svendborg for EM-truppen og dermed de to GOG-spillere. Den foregår fra d. 2 august til den 4.august på hvor spillerne bliver indlogeret på Danhostel i Svendborg.

 

Link til EM og den officielle hjemmeside

 

http://w17euro2017.com/