Skip to main content

Optakt: GOG – Midtfyns HK (Dame 3. div.)

Af 5. december 2013december 29th, 2018Nyhedsarkiv

05-12-2013

Optakt: GOG – Midtfyns HK (Dame 3. div.)

Årets sidste kamp, hvor damerne med lidt hjælp kan spille sig i top.

Søndagens kamp hjemme mod Midtfyns HK er på ingen måde bare en kam son skal overstås, idet pigerne med lidt hjælp fra lokalrivalerne kan spille sig på førstepladsen.

 

Det er desuden en vigtig kamp, idet holdet som er inde i en stime af gode resultater og godt spil, skal holde fast i den gode rytme. Senest lukkede man blot et mål ind i de sidste 25 minutter, og vandt perioden med 13-1, ude mod DHG.

 

Holdet er til søndagens kamp uden Trine Nielsen, som er med TV2 i Serbien, men det bør ike hindre pigerne i at tage den syvende sejr i streg.

 

Pigerne har arbejdet godt i ugens træning, som denne gang har været reduceret idet dagens træning er aflyst på grund af stormen, og der er en fantastisk stemning på holdet.

 

Midtfyns HK har foreløbigt hentet en sejr i sæsonen, og det var hjemme mod Haarby BK Håndbold, som blev slået med 22-17. I sidste kamp tabte Midtfyns HK med 32-25 i Parkhallen, Kolding, som absolut ikke er en nem hal at spille i.

 

Lørdag spilles topbrag i Tved mellem rækkens nr. fire Tved og nr. et Kolding HK, og hvis Tved henter point, kan de gule spille sig på førstepladsen i juleferien.

 

Der er kampstart i GOG Arena søndag kl. 16:00

Vel mødt – der er som vanligt fri entré.

 

/Jens