Skip to main content

Optakt: Fredericia HK 1990 – GOG Håndbold (Dame 3. div.)

Af 10. januar 2014december 28th, 2018Nyhedsarkiv

10-01-2014

Optakt: Fredericia HK 1990 – GOG Håndbold (Dame 3. div.)

Søndag drager GOGs Dame 3. div. til Jylland for næstsidste gang i sæsonen.

Søndag formiddag tager GOGs Dame 3. division til Jylland for at møde Fredericia HK 1990 i den lille Bredstrup-Pjedstedhal, som ligger ca. 8 km. uden for Fredericia.

 

De to hold mødtes i GOG Arena den 23. november, hvor GOG vandt sikkert med hele 23-12, men det her er en helt ny kamp.

 

Mens GOG i søndags vandt årets første kamp hjemme i Gudme over Tved, så er det første kamp i 2014 for jyderne, som frister en tilværelse på ottendepladsen, blot to point over stregen for nedrykningsspillet. GOG derimod holder stadig snor i Kolding i kampen om de to pladser som enten giver direkte avancement, eller kvalifikation til et playoffspil.

 

 På trods af den overbevisende sejr i Gudme, er GOGs træner Michael Buster Madsen ydmyg forud for returopgøret på søndag. Da Fredericias 1. divisionshold ikke spiller, har klubben mulighed for at trække et par spillere ned til 3. divisionsholdet, og derved forstærke sig.

 

Dels var Fredericia ramt af skader og et afbud fra holdets normale cheftræner, gjorde heller ikke sagen nemmere for Sydjyderne.

 

Vi tager til Jylland med en god fornemmelse i maven“, fortæller Buster som til kampen må undvære sin daglige trænerkollega Carsten Mortensen som er forhindret i at deltage i kampen.

 

Vi har trænet godt i ugens løb og vi begynder for alvor at finde hinanden, og vi har en fordel frem for Fredericia at vi har spillet en kamp efter julepausen“, fortæller Buster, og han fortsætter, “du kan ikke træne dig i kampform“.

 

Trænerne glæder sig over at spillere, som på grund af skader eller andre årsager ikke har spillet kampe i sæsonens løb, stadig møder talstærkt op, lige som de er klare til at gå ned og supplere truppen i Serie 1.

 

Der er kampstart i Bredstrup-Pjedstedhallen søndag kl. 16:00, og pigerne har brug for al den støtte som de kan få.

 

/Jens