Skip to main content

Optakt: Børkop HK – GOG Håndbold (3. division damer)

Af 28. september 2013december 29th, 2018Nyhedsarkiv

28-09-2013

Optakt: Børkop HK – GOG Håndbold (3. division damer)

Søndag kl. 14:00 skydes sæsonen i gang for GOG Håndbolds 3. divisions damer,

Sidste sæson sluttede GOG Håndbold som nummer 6 i 3. division pulje 4. Børkop sluttede som nummer 10 i 3. division pulje 3, og måtte ud i playoff for at undgå nedrykning i sidste sæson.

 

Jeg synes den er svær“, fortæller træner Michael Buster Madsen, og henviser til søndagens turneringspremiere mod Børkop, og han fortsætter “jeg er ikke sikker på at det på at det bliver det håndbold som vi gerne vil se i en premiere“.

 

Buster er ikke tryg ved at premieren er på udebane, men både han og trænerkollegaen Carsten Mortensen glæder sig over den udvikling som holdet har taget med tilgangen af omtrent et halvt hold. “Holdets formkurve er voldsom opadgående, og det er humør og stemning også så vi glæder os til at komme i gang“, fortæller Buster.

 

Det er altid svært at sige hvor man står, nu har man trænet en hel lang forsæson“, fortæller Carsten Mortensen. Holdet har siden vi overtog det gennemgået en kæmpe forvandling, til et hold som vel må siges at være en af outsiderne til at spille med om oprykningen til 2. division i følge holdets trænere.

 

Blandt holdets nye spillere kan nævnes den tidligere GOG spiller Thea Kjeller, som i sidste sæson spillede med i DM-slutspillet for KIF Vejen, og med Jessica Pengel som tidligere har spillet ligahåndbold for Slagelse FH. I den anden grøft ser vi Louise Kildelund, Nanna Vedel og Tine Skytte som alle har været i klubben i en længere periode.

 

Buster roser de mere rutinerede spillere for at tage rigtig godt imod de mere urutinerede, således at alle føler sig i trygge omgivelser til træning. Derfor har holdet også et fantastisk godt stemning på holdet.

 

Det fede ved det her er at der kommer nogle med erfaring på højere niveau, ned på vores niveau og gerne vil være med til at bygge det hele op igen. Det er det her, som er værd at kæmpe for – de kommer med ydmyghed, selvom de har prøvet meget, så kommer de ned og er klar til at lære fra sig“, fortæller Carsten Mortensen.

 

Begge trænere er spændte og glæder sig til søndagens opgør mod Børkop, men de er samtidig pavestolte over at få lov til at starte dameeliteprojektet. Buster beretter at pigerne sjældent har følt sig så værdsat, de kan lide at komme og træne hårdt og de kommer alle hver gang.

 

Desværre har Anja Bønløkke måtte sætte sine håndboldsko på hylden, men her kan trænerne glæde sig over at hun i stedet har kastet sin energi over holdlederrollen. Her kan hun øse ud af sine erfaringer, energi og sin positive natur til spillerne på holdet.

 

Kampen fløjtes i gang søndag kl. 14:00 i Gauerslundhallen, og såfremt vi kan få internetdækning vil kampen kunne følges på vores facebookside www.facebook.com/gogdameelite.

 

/Jens