Skip to main content

Optakt: Ajax København – GOG (U-18 Pige 1. div.)

Af 18. oktober 2013december 29th, 2018Nyhedsarkiv

18-10-2013

Optakt: Ajax København – GOG (U-18 Pige 1. div.)

Skadesplaget GOG hold tager til København med positiv indgangsvinkel.

GOG Håndbolds U-18 Pige 1. division tager søndag til en af sæsonens på forhånd forventede sværeste kampe, når de ude møde den ene af rækkens to forventede favoritter Ajax København.

 

Fynboerne er pt. ramt af mange uheld, men med det i bakspejlet ser træner Thomas Brandt Nyegaard holdets opstart på udekampe mod såvel Ajax (søndag kl. 11:45 i Bavnehøj Arena) som FIF (torsdag kl. 19:45 i Frederiksberghallerne 1)  i indledningen som en fordel.

 

De to sjællandske hold skulle i følge træneren være de klart stærkeste i rækken pt., og det må anses som særdeles svært at hente point i de to sjællandske haller, derfor vil skadessityuationen formentlig blive mindre afgørende i netop de kampe.

 

Efter en længere periode med herrehåndbold, er Thomas Brandt Nyegaards kendskab til de øvrige hold i damehåndbolden mere begrænset, men han mener at de gule damer godt kan spille med om den sidste plads der giver adgang til ligaen efter jul.

 

Træneren mener at kampen mod Ajax i første omgang bliver en del af holdets udvikling, men man skal ikke tage fejl af at truppen ikke går ind for at kæmpe for points.

 

Hvis vi kan undgå skader senere i turneringen, tror jeg at vi kan nå langt. Både potentialet og viljen er stor hos pigerne“, fortæller Thomas Brandt Nyegaard om sin vurdering af holdets formåen i turneringen.

 

Kampen fløjtes op i Bavnehøj Arena søndag kl. 11:45.

 

/Jens