Skip to main content

Og fra GOG er der: Lasse, Jon og Lasse…

Af 5. februar 2015december 28th, 2018Nyhedsarkiv

05-02-2015

Og fra GOG er der: Lasse, Jon og Lasse…

U19-landstræner Morten Henriksen har udtaget tre GOG-spillere

Og fra GOG er der…

Lasse, Jon og Lasse

 

U19-landsholdstræner Morten Henriksen har for ganske nylig sat navne på 19 spillere, som han gerne vil have med til herre U19 Team Danmark træning fra den 9. til den 11. februar.

 

Og vi kan i GOG Håndbold glæde os over, at der er tre af disse spillere, som vi har fornøjelsen af i GOG til daglig. Det er nemlig Jon L. Andersen, Lasse Møller og Lasse W. Rosendahl, der er udtaget af Morten Henriksen – sammen med 16 andre spillere fra Danmark.

 

Der er kun en enkelt klub i Danmark, der lige nu kan prale af at have flere med i samlingen, og det er Team Tvis Holstebro, som har fire spillere med. Ellers er GOG – pt – den klub, der kan bryste sig af at have flest drenge udtaget til Morten Henriksen og Steen Kaj Larsens udsøgt trup.

 

Samlingen finder sted i Kolding (som har to spillere med), og der bliver formentlig udtaget 2-3 spillere til, inden bruttotruppen er komplet.

 

I GOG Håndbold tager vi os den frihed at lette på hatten og kippe med flaget: Til lykke til Lasse, Jon og Lasse. Vi krydser fingre for jer.

 

Med venlig hilsen

 

GOG Håndbolds bestyrelse