Skip to main content

Og det var tre titler.

Af 30. april 2017december 26th, 2018Nyhedsarkiv

30-04-2017

Og det var tre titler.

Og GOGs U18-drenge vandt også DM i dag, søndag

GOG gjorde det sgu – igen. GOG Håndbolds ungdomsafdeling vandt det officielle danske mesterskab for drenge i U14 og U16 og U18. Samme dag. For andet år i træk lavede den sydfynske klub et ufatteligt hattrick.

 

GOGs U18-herrer vandt nemlig også det danske mesterskab. Under ledelse af træner Mathias Albrektsen.

 

DM-semifinalen var et opgør mod HF Mors. Og her satte favoritterne fra GOG/Oure tingene eftertrykkeligt på plads ved at vinde med overbevisende 36-26.

 

Det gav en DM-finale mod Aalborg, og her vandt drengene fra GOG og Oure med lige så overlegne 33-24. DM-guld nummer 3. Først U14. Så U16. Og så U18. På samme dag .

 

–        Sidste år blev jeg af journalister spurgt, hvordan i alverden det kan lade sig gøre at vinde alle guldmedaljer i drengerækkerne. Jeg svarede blandt andet, at det naturligvis også var ”once in a lifietime”. Og så gør vi det igen – året efter?!?

 

– Jeg kan heller ikke selv forstå det. Men det handler naturligvis om, at vi både i GOG og på Skolerne i Oure arbejder hårdt og målrettet og fokuseret på talentudviklingen. Hver eneste dag i træningshallerne.

 

–  Og så er vi naturligvis også taknemmelige over, at der er så mange dygtige drenge – fra så mange gode klubber fra hele landet – som vælger at skifte til Skolerne i Oure. Og dét er– i skøn forening – nok den primære grund til vores næsten uforståelige succes. Igen i år.

 

Og når man ser på GOGs ligamandskab. Og hvordan de purunge spillere også i denne sæson har fået masser af spilletid. Så er der ingen tvivl om, at vi i de kommende år også vil se nogle af disse danske mestre i U18, U16 og U14 på GOGs ligamandskab.

 

Til lykke til spillerne. Til lykke til trænerne. Til lykke til lederne.

 

Til lykke til Skolerne i Oure, Og til lykke til GOG Håndbold.