Skip to main content

Og det var to titler

Af 30. april 2017december 26th, 2018Nyhedsarkiv

30-04-2017

Og det var to titler

GOG/Oures U16-drenge vandt også DM i dag, søndag

 

GOG gjorde det sgu – igen. GOG Håndbolds ungdomsafdeling vandt det officielle danske mesterskab for drenge i U14 og U16 og U18. Samme dag. For andet år i træk lavede den sydfynske klub et ufatteligt hattrick.

 

U16-drengene:

 

GOG/Oures U16-drenge, som i den grad er en kombination af det bedste fra GOG og det bedste fra Skolerne i Oure, sikrede sig det danske mesterskab i weekenden.

 

De gule knægte spillede mod Ikast i semifinalen, og her vandt GOG med 30-23, og det betød en finale mod Skanderborg. Finalen blev en forholdsvis lige affære, som GOG dog endte med at vinde komfortabelt med 32-26.

 

–        Det er faktisk lidt imponerende, at når alle ”kloge” folk allerede inden sæsonen siger: GOG/Oure vinder det danske mesterskab for U16-drenge… Så GØR de det også. Det er et hårdt pres at være under, men drengene har levet op til det hele vejen og hele sæsonen, og dette mandskab har altså ikke tabt én eneste kamp i hele sæsonen, forklarer træner Carsten Langager Jensen – blandt alle bedre kendt som ”Stump”.

 

Til lykke til spillerne. Til lykke til trænerne. Til lykke til lederne. Til lykke til Skolerne i Oure, Og til lykke til GOG Håndbold.