Skip to main content

Offensivt forsvar skal sikre to point

Af 3. maj 2014december 28th, 2018Nyhedsarkiv

03-05-2014

Offensivt forsvar skal sikre to point

GOGs U-18 piger skal bruge et point for at sikre fjerdepladsen i Østligaen.

Søndag spiller GOG Håndbolds U-18 Pige liga den vigtige kamp om fjerdepladsen i Østligaen. Træner Thomas Brandt Nyegaard har hele tiden set ligaen som todelt, toppen med FIF, Ydun og HIK og bunden med GOG, Furesø og Roskilde.

 

Stillingen er igen blevet som forudset at Thomas Brandt Nyegaard, og selvom søndagens kampe i toppen er uden betydning for stillingen, idet Ydun og HIK har sikret sig pladserne til DM fra Sjælland og Fyn.

 

Den eneste åbne kamp i puljen er om fjerdepladsen, som er en direkte kamp mellem Furesø Håndbold og GOG Håndbold. De to hold har mødtes tre gange tidligere i sæsonen, og med en sejr til hver samt en uafgjort er spændingen intakt.

 

Før jul mødtes de to hold i divisionen, og begge gange med en udesejr, og Furesø sluttede på andenpladsen foran GOG, så begge hold kom i ligaen.

 

I ligaen spillede de to hold uafgjort i Furesø, så nu skal alt afgøres i Gudme. Hvis GOG får point i kampen slutter de på fjerdepladsen, en sejr til gæsterne og de løber med fjerdepladsen.

 

Træner Thomas Brandt Nyegaard, har længe set fremskridt fra kamp til kamp hos de gule piger, så meget taler for at de tager point og fjerdepladsen.

 

Et af våbnene til at sikre point til hjemmeholdet, er et offensivt forsvar som modstanderne vil få det svært overfor.

 

Kampen mellem GOG Håndbold og Furesø Håndbold fløjtes op i GOG Arena søndag kl.  14:00.

 

/Jens