Skip to main content

Nyhedsbrev – April 2018

Af 28. april 2018december 16th, 2018Nyhedsarkiv

28-04-2018

Nyhedsbrev – April 2018

GOG Håndbold Nyhedsbrev – April 2018

GOG Nyhedsbrev – April 2018

 

”GOG Håndbold er godt på vej til at være færdig med sæsonen. Det er kun vores ligaherrer og Gudme HK´s damer, der mangler flere kampe, og derfor får du nu et lille nyhedsbrev fra din klub.

    På fredag den 4. maj holder vi vores traditionsrige børneafslutning for alle vores børnehold til og med U14-årgangen. Vi håber at se alle børn og mange forældre til den festlige markering af sæsonafslutningen.

    Gudme HK´s håndboldkvinder i 1. division klarede skærene i rækken – og spiller også næste år i den næstbedste række i Danmark. Dejligt at have vores kvinder med i toppen igen.

    GOG Håndbold holdt igen i år et DM for ungdom. Det var U16-pigerne og U18-pigerne, der fordelte DM-medaljer i Gudme. Og vi er glade for, at vi har fået masser af ros fra de deltagende klubber. Og tilskuere. Tak til alle frivillige!

    GOG´s U18-herrer og GOG/Oure´s U16-herrer deltog i de danske mesterskaber i weekenden, og det blev til to flotte bronzemedaljer. Stort tillykke til Stump og Mathias og de dygtige spillere fra Skolerne i Oure og GOG. 

    GOG & Oures U16-piger bragte os tilbage på ret kurs på pigesiden, da holdet også snuppede DM-bronze i den forløbne weekend. Stor cadeau til Mark Strandgaard og hans dygtige spillere fra Skolerne i Oure og GOG.

    De bedste var dog U14-drengene. Der var store forventninger til dem. GOG havde nemlig vundet U14-DM de seneste to år i træk. Men det nye kuld af U14-drenge kunne også: De sikrede en DM-titel til pokalskabet! Stort tillykke til Haagen og drengene med et meget flot resultat.

    Vil du se (lidt af) hvordan det gik for sig, da vi stod klar i GOG for at tage imod alle vores børne- og ungdomshold søndag aften efter DM? Så tjek GOG Håndbold Facebookside: https://www.facebook.com/GOGHBOLD/

    Her kan du også se, hvordan det gik med U10-pigerne, U10-drengene og U12-drengene til de uofficielle danske mesterskaber, hvor dygtige GOG-spillere igen viste den gule farve flot frem.

    Hov – vi må i den grad ikke glemme vores 2. divisionsherrer. Holdet har for længst sluttet sæsonen på en 2. plads i 2. division. En stærk sæson af Keld Vilhelmsens unge og arbejdsomme tropper.

    Ja, og vi skal sandelig også hylde vores mange fynske mestre: U10-drengene, U12-drengene, U14-drengene, U16-drengene og U18-drengene. Samt U16-pigerne fra GOG & Oure. Til lykke til dem alle.

 

   GOG´s Mini-Mini afdeling har haft en fin sæson med rigtig mange små spillere, der er gået til den hver onsdag og til mini stævner rundt på Fyn – vi er været med hver gang med 6-7 hold. Vi holdt afslutning med spisning i onsdags den 25. April, hvor vi var 100 til spisning – superflot. På onsdag den 2 maj skal vi hjælpe ligaherrerne det sidste stykke vej til semifinalen da vi har indløb med ligaholdet. De super gode trænere. Anette, Søren, jonas og Thomas mfl og pigerne fra u14 holdet, Emma, Sofia, Maja  og Cille har gjort et super arbejde gennem hele sæsonen og håber de er klar til næste sæson. 

    Stor tak til alle trænere og holdledere i klubben. I har gjort et fantastisk stykke arbejde igennem sæsonen uanset om I har vundet eller ikke. Det er fantastisk at vi har så mange hold med så dygtige trænere og holdledere, som gør at vi kan have hold i nsten alle rækker. I gør et fantastisk stykke arbejde. Det glæder os meget i klubben.

    GOG Håndbold kan glæde sig over, at (næsten) alle trænere til den kommende sæson er klar. Der er skrevet om næsten dem alle på GOG Håndbolds hjemmeside og GOG Håndbolds Facebook. Tjek selv.

    Mandag den 30. april er der ”Store Skiftedag”. Her bliver der bytttet trøjer og nøgler til den kommende sæson.

    Tirsdag den 1. maj er ikke kun arbejdernes kampdag. Det er også dagen, hvor vi holder børnetrænermøde for nye og gamle børnetrænere. Og her begynder vi at planlægge GOG Cup for U10 og U12 og U14.

    En lang række af GOG Håndbolds hold holder lige nu en kort kort pause, og så er det ellers i gang med træningen til næste sæson. Og ind imellem så hygger de fleste hold sig med en omgang strandhåndbold.

    GOG Håndbold holder igen i år en håndboldskole for U10’ere og U12’ere, og der er for længst udsolgt til GOG´s håndboldskole 2018, hvor (næsten) alle GOG´s børne- og ungdomstrænere står til at træne de små størrelser.

    Og nu – ja, nu skal vi bare krydse fingre for, at GOG´s ligaherrer fortsætter de gode takter og kvalificerer sig til kampen om DM-medaljerne, så der – forhåbentlig – kan komme endnu mere DM-metal hjem til Sydfyn”.

    Årets aktivfest venter vi med til vores herrer er færdige med sæsonen. Så følg med på facebook og vores hjemmeside om hvornår det sker.

    Vi er også på Heartland og har du lyst til at hjælpe GOG med at tjene penge til klubben, så kontakt os endelig.

    Slutteligt – tusind tak for samarbejdet med GOG Sport, Skolerne i Oure, Cafeteria, hallen og ikke mindst GOG´s Venner igennem sæsonen.

 

 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen i GOG Håndbold