Skip to main content

Nu vender det – de sværeste kampe overstået

Af 12. april 2014december 28th, 2018Nyhedsarkiv

12-04-2014

Nu vender det – de sværeste kampe overstået

For GOGs U-18 Pige Liga er det nu de jævnbyrdige hold som står forrest i køen

Søndag skal GOG Håndbolds U-18 Pige Liga op imod Roskilde Håndbold, som før kampen frister en tilværelsen på femtepladsen. En fjerdeplads som GOGs piger nu skal forsøge at jagte.

 

GOG-pigerne har foreløbigt spillet seks kampe, to mod henholdsvis FIF og HIK, samt en udekamp mod henholdsvis Ydun og Furesø, så det resterende program tæller nu to kampe mod Roskilde samt en hjemmekamp mod henholdsvis Furesø og Ydun.

 

Træner Thomas Brandt Nyegaard fokuserer som sædvanlig ikke så meget på modstanderne, men derimod på egne styrker – styrker som truppen har udviklet enormt siden sæsonen startede, for små seks måneder siden.

 

Thomas Brandt Nyegaard er tilfreds med den foreløbige pointhøst, idet FIF, HIK og Ydun reelt er 15 mål bedre end de øvrige hold, og derfor regner han pointet mod Furesø som det forventelige udbytte indtil nu.

 

Træneren forventer at truppen begynder at se bedre ud nu, og med tre hjemme- og en udekamp ser det hele mere lyst ud nu. Ydun, Furesø og Roskilde hjemme, og så lige en udekamp mod Roskilde.

 

 

Thomas Brandt Nyegaard fortæller at holdet har brugt kampene mod FIF, Ydun og HIK på at lære, og det skal så omsættes når pigerne skal op mod Furesø og Roskilde.

 

Holdets håb er at skrabe fem point mere hjem i de sidste fire kampe, men træneren erkender at det kan blive svært nok i sig selv.

 

Der er kampstart i GOG Arena til U-18 Pige Liga: GOG – Roskilde, søndag den 13. april kl. 14:15.

 

/Jens