Skip to main content

Nu skal DM slutspillet sikres

Af 12. april 2014december 28th, 2018Nyhedsarkiv

12-04-2014

Nu skal DM slutspillet sikres

Med en sejr til Oure/GOG pigerne hjemme mod Rødovre er DM-billetten sikret.

Det er en kamp som vi kan og bør vinde“, siger træner Andreas Dahl om søndagens kamp mød Rødovre, som kan sikre holdets billet til DM, med to runder tilbage.

 

Oure/GOG pigerne vandt de to holds første kampe i Rødovre med hele 19-29, så det er svært at forestille sig at holdet ikke vil tage sejren, og dermed udløse en DM-billet til slutspillet på Frederiksberg i weekenden 10.-11. maj.

 

Vi er nu så tæt på, og der bør vi så meget motivation til at holde sig skarp“, mener træneren, som med flere af spillerne vandt DM for U-14 i 2012. “Vi fik et wake-up call mod FIF, men klarede det fint mod Ajax forleden” fortæller Andreas, som med en sejr vil få ro til at foretage de sidste finpudsninger inden turen går til sjælland for at spille om de gyldne medaljer, som GOGs U-16 piger ikke har kunnet lugte siden bronzemedaljen ved DM i 2008.

 

Rødovre er et hold som kan volde os problemer, men som vi på vores bedste dage afgjort kan slå“, siger træneren som ikke ubetinget vil love sejren på forhånd.

 

Andreas Dahl kan fortælle at holdet har trænet godt op til kampen, og stemningen er i top – så hvorfor ikke krydre det med to point, og en DM-kvalifikation.

 

/Jens