Skip to main content

Nu er det syv sejre ud af syv mulige til U14 drenge 2

Af 17. november 2015december 28th, 2018Nyhedsarkiv

17-11-2015

Nu er det syv sejre ud af syv mulige til U14 drenge 2

Lige nu fører GOG U14 drenge 2 den bedste fynske række for U14 hold

GOGs U14 drenge 2 fører Fyns bedste række

 

Kenneth Østbjergs U14 drenge 2 har fået en flot-flot start på sæsonen i den bedste fynske række for U14 drengehold.

 

Syv sejre ud af syv mulige gør, at GOG U14 drenge 2 (som for en stor dels vedkommende består af de spillere, som vandt det uofficielle danske mesterskab for U12 sidste år) fører rækken.

 

I går spillede de gule knægte mod BR66, som har vist sig at være et af A-rækkens bedre hold. Og drengene fra Langeskov ydede også fin modstand i begyndelsen. Det lykkedes dog at få oparbejdet et forspring på 3-4-5 mål (13-8 ved pausen), men modstanderne blev ved med at hænge på og holde en hæderlig afstand – indtil cirka midt i anden halvleg. Så trak GOG-drengene for alvor fra, og det endte derfor med en knusende sejr på 27-15. Flot, drenge.

 

Inden da var det blevet til en sejr på 36-23 over Stenstrup. Netop Stenstrup er ellers også et af rækkens stærke mandskaber, og holdet fik da også scoret en del mod GOG-drengene. Til gengæld fik de gule scoret endnu flere, og derfor blev det til en komfortabel sejr.

 

GOGs U14 drenge 2 mangler dog fortsat flere af de stærkeste mandskaber i tabellen. Blandt andet DHG 1, så det er spændende at se, om tendensen holder frem til jul. Men foreløbig er der grund til at sige stort til lykke med præstationerne til Anders Hansen, Lasse Pedersen, Mathias “Bimmer” Nielsen, Malte Brovall Jäger, Kristian Lindholmer, Nicklas Kristensen, Casper Christensen, Philip Østbjerg, Sebastian Lønberg, Joachim Devantier, Rasmus Lindebod, Nikolaj Brinkmann og Mikkel Hansen.

 

Det skal dog med, at GOG U14 drenge 1 har fået lov til at stille op i U16 drenge 2. division før jul. Og her gør U14 drenge 1 det faktisk også imponerende godt. Lige nu ligger GOGs bedste U14 drenge på 2. pladsen i 2. division.