Skip to main content

Niende Oure/GOG-sejr på stribe

Af 14. december 2013december 29th, 2018Nyhedsarkiv

14-12-2013

Niende Oure/GOG-sejr på stribe

Oure/GOG pigerne slog idag VSH 2002 med 33-14 hjemme i GOG Arena.

Med ni sejre på stribe er Oure/GOG-pigerne nu ike alene sikre på ligapladsen, men også at ryge over som nummer et.

 

Det var som så ofte før i denne sæson en kamp hvor vi vidste at vores tålmodighed ville blive udfordret. Vi havde fra start stort fokus på at få lukket ned for deres stregspil, og på at stå smallere i forsvaret. 
 
Langt hen ad vejen lykkedes vi med vores forsvar, og spiller faktisk en rigtig fin forsvarskamp. Vi er dog udfordret på at vi ind imellem står rigtig meget i forsvar, hvilket dels giver et par små koncentrationsfejl, men også betyder at vores angrebsspil bliver en smule forceret.
 
Vores kontraspil fungerer i det store hele, og de gange vi sætter spillet op, kommer vi langt hen ad vejen til mange gode muligheder.
 
Vi brænder lidt for meget på deres keeper, og der er klart noget grundighed i vores afslutninger, som vi kan arbejde på. Når det er sagt, så laver vi også ind i mellem nogle rigtig flotte mål.
 
Bestemt en fin indsats i dag som vi godt kan være tilfredse med, navnlig på forsvars- og kontraspillet som vel er noget af det bedste vi har leveret i denne sæson.
 
Nu hvor 1. pladsen er sikret begynder vi så småt at glæde os til at fejre den søde juletid og ser frem mod stævnet. Den sidste kamp mod AG (som kan ende med at være meget afgørende for hvem der tager 2. pladsen) og ikke mindst ligaen som venter efter jul“, beretter træner Andreas Dahl.
 
Oure/GOG-pigerne slutter 1. division af søndag den 5. januar kl. 12:00 ude mod Albertslund/Glostrup Håndbold, som skal bruge tre point i deres sidste to kampe, for selv af sikre andenpladsen, idet Odense er fire point efter med tre kampe tilbage. Odense og AG er helt lige indbyrdes, idet begge opgør sluttede med 28-24 til hjemmeholdet.
 
/Jens