Skip to main content

NFH mod Gudme – udsat

Af 19. marts 2016december 28th, 2018Nyhedsarkiv

19-03-2016

NFH mod Gudme – udsat

Pokalkamp flyttet til 19. april!

”Mulle” mod ”Tændstik”

 

Gudme HK mod Falster i pokalen – i GOG Arena.

 

Gudme HK har haft en fremragende sæson, og holdet ligger klart i spidsen af 3. division. Med direkte kurs mod en oprykning til 2. division. I løbet af næste uge kan holdet faktisk rykke op i 2. division, hvis alt går vel.

 

I pokalturneringen er det også gået helt fantastisk. For et par uger siden vandt træner Thomas Brandt Nyegaard (Tændstik) over et 1. divisionshold i pokalturneringen. Cecilie Nordstrøm blev Gudmes topscorer, da de bedste sydfynske piger i gul trøje skabte en mindre pokalsensation ved at besejre 1. divisionsholdet VSH 2000 med 28-25.

 

Nu kan det blive endnu sjovere for både Tændstik, Cecilie og resten af klubbens bedste kvindelige mandskab. Der er nemlig trukket lod til pokalturneringen, og her skal Gudme HK spille mod Nykøbing Falster Håndbold.

 

Det skulle være foregået tirsdag den 12. april klokken 20.00 i GOG Arena, men nu er kampen flyttet en uges tid, fordi Nykøbing Falster skal spille DM-kvartfinaler mod Viborg. Derfor er pokalkampen mellem Gudme og Nykøbing, mellem Sydfyn og Falster mellem Tændstik og Mulle nu udsat til tirsdag den 19. april klokken 19.00.

 

Kampen bliver spillet i GOG Arena hal 2, og det er spændende, om der bliver plads nok der, når man tænker på, at holdet fra Falster plejer at have mange tilskuere med på udebane.

 

Der er ingen tvivl om, at det bliver en kæmpe mundfuld for Tændstik og Co, og der er heller ingen tvivl om, at det bliver en sjov oplevelse for spillerne at spille mod Kristina Mulle Kristiansen, Mette Gravholt og alle de øvrige ligastjerner, som vi normalt ser på tv.

 

Lad os møde talstærkt op og støtte klubbens bedste kvindehold i pokalen!