Skip to main content

Nederlag trods flot forsvarsspil i Dame 3. division

Af 6. oktober 2013december 29th, 2018Nyhedsarkiv

06-10-2013

Nederlag trods flot forsvarsspil i Dame 3. division

Efter en god forsvarskamp tabte Dame 3. division 18-21 til Kolding HK

Dagens topbrag i GOG Arena, blev ikke den håndboldoplevelse som man kunne have ønsket sig ud fra at det var to af kandidaterne til at rykke i 2. division efter denne sæson.

 

GOG Håndbold blev efter en katastrofal første halvleg, hvor Kolding HK lagde sig solidt i spidsen med 5-11 slået med beskedne 18-21.

 

Rent spillemæssigt var det ikke nogen topkamp“, fortæller træner Carsten Mortensen i et meget ordknapt interview efter kampen. Det var meget tydeligt at begge trænere var dybt skuffet, men de kunne dog glæde sig over at spillerne, hævede sig efter en yderst katastrofal første halvleg, hvor hjemmeholdet blot scorer fem mål.

 

Som forudsagt var det en kamp hvor det gjaldt om at få prikket hul på forsvaret først. Vi var vel ikke dygtige nok til at få prikket hul på deres målmand, selvom vi vidste præcis hvad vi skulle gøre“, fortsætter træneren, som havde eget bud på hvad der gik galt. Når man bliver sat op til en svær modstander, kan man begynde at tvivle på egne evner.

 

Carsten Mortensen er fortrøstningsfuld ved forsvaret, “Vi holder dem nede på 11 mål i første halvleg og 10 i anden – det er ikke nogen katastrofe. Men at vi ikke scorer mere end fem mål i første halvleg, det er ikke godt nok“.

 

Hjemmeholdet kommer til et hav af chancer, og hjemmeholdet kunne i følge trænerne have ført med 16-11 ved pausen, hvis man havde udnyttet de største chancer.

 

Efter pausen kom der mere overvejelse omkring afslutningerne, og samtidig holder man fast i det gode forsvarsspil, og efter man på et tidspunkt var nede med syv mål, kommer de gule godt igen og er tættere point end cifrene fortæller.

 

Trænerduoen har kæmpe roser til pigerne for deres anden halvleg (som vinces 13-10), hvor de kommer tilbage efter at være spillet helt ud af kampen.

 

GOG Håndbold – Kolding HK 18-21 (5-11)
GOG: Thea Keller 5, Trine Nielsen 5, Louise Sønnichsen 3 (2), Louise Kildelund 3 og Zia Hansen 2 mål.

Udvinsinger: GOG 3 og Kolding HK 2.

 

Næste opgave er søndag den 20. oktober kl. 16:00 i GOG Arena mod IF Stjernen, Odense.

 

/Jens