Skip to main content

(Næsten) hele Skjern bliver klædt i gult mellem jul og nytår

Af 23. december 2015december 28th, 2018Nyhedsarkiv

23-12-2015

(Næsten) hele Skjern bliver klædt i gult mellem jul og nytår

Skjern får fint besøg snart: Der er 10 GOG-hold, der tager til Faster Jule Cup

Der var en, der var to, der var tre, der var fire, der var fem, der var seks, der var syv, der var otte, der var ni, og der var ti børne- og ungdomshold fra GOG, der skulle på julestævnetur, og de tog alle sammen til – Skjern.

 

GOG og Skjern har i flere år haft et fint samarbejde på flere fronter, og derfor har GOGs børnehold i flere år været til stævne i Skjern mellem jul og nytår. Sådan er det også i år, hvor der er ikke færre end 10 hold fra GOG, som skal til Faster Jule Cup i Skjern.

 

U12 drengene sender et enkelt hold, U12 pigerne sender 2 hold, U14 drengene tropper også op med 2 hold, U14 pigerne kommer også med 2 hold, U16 drengene mønstrer også 2 mandskaber, mens U16 pigerne kun kommer med et enkelt hold. Det er 10 fra GOG til Skjern. Det er faktisk lige så mange, som Skjern selv stiller op med i den store og for længst udsolgte turnering.

 

Alle kan følge med i, hvordan det går GOG-holdene på både Faster Jule Cups hjemmeside og på den særlige App, der er lavet for stævnet. Og ellers kan det da godt være, at vi skriver lidt om det her på hjemmesiden, når alle GOG-holdene er kommet hjem.

 

 

Af Malte Brovall Jäger