Skip to main content

Mål på alle måder og fra fra alle positioner

Af 9. november 2014december 28th, 2018Nyhedsarkiv

09-11-2014

Mål på alle måder og fra fra alle positioner

“Sæsonens bedste angrebskamp”, mener træner for GOG U12 drenge A

GOG sejrer med 29-14 på hjemmebane

 

GOGs U12 drenge førstehold har to spillere, som kommer fra Aarup eller omegn, og som har spillet for Aarup, og dagens modstander var netop Aarup. Derfor var det ekstra vigtigt for Lasse og Thorbjørn at vinde, og de fik heldigvis, hvad de håbede på, nemlig en stor sejr.

 

I de første minutter af kampen var det dog tæt: GOG var kun foran med 3-2. Måske troede GOG-drengene, at de kunne komme valsende ind på banen og vinde uden at skulle kæmpe? Men der kom hurtigt andre boller på suppen: Hurtigt kom der gejst på, hurtigt kom der stærkt forsvar på – og hurtigt kom der kontra på: Så var stillingen pludselig 9-3. Stærkt, drenge.

 

Det bedste af det hele var dog nok, at GOG scorede fra alle positioner og på alle måder. Fra fløjene, på hopskud udefra, via frække indspil til stregen, ved hjælp af systemer, på kontra, i en-mod-en aktioner – ja, GOG scorede på alle måder – og var foran med 16-5 ved pausen. Så var den kamp lukket.

 

Lørdag til træning havde GOG-drengene øvet to nye angrebsåbninger, “chokolade” og “center kryds plus”, hed de to nye systemer. Og det skulle naturligvis prøves i kamp søndag. Begge åbninger blev prøvet flere gange, og begge dele lykkedes og gav flere mål. Måske var det en af grundene til, at træner Kenneth kaldte det for “den bedste angrebskamp i den løbende turnering indtil nu”.

 

GOG har nu vundet fire ud af fire kampe i U12 drenge A rækken. Og de gule knægte mangler kun at møde Faaborg, som foreløbig ligger nummer sidst i A-rækken med fire nederlag.