Skip to main content

Kampreferat: Drenge U12 A Aarup – GOG d. 2.oktober 2016.

Af 5. oktober 2016december 28th, 2018Nyhedsarkiv

05-10-2016

Kampreferat: Drenge U12 A Aarup – GOG d. 2.oktober 2016.

God start på sæsonen, og helt fin første turneringskamp af U12 drenge A

Aarup Fritidscenter hal 1 lagde søndag formiddag gulv til sæsonens første kamp for GOG U12 A rækkehold.

 

Fra starten af kampen var det et GOG hold, der teknisk og taktisk var sin modstander overlegen. Ikke desto mindre gav god fight og gode individuelle præstationer på Aarups hold en lige kamp frem til starten af 2. Halvleg. Særligt nogle meget maskerede stregindspil og flere fine afslutninger gav hjemmeholdet mod på opgaven.

 

GOG holdet stod kampen igennem rigtig godt i forsvaret, men lige dele held og tilfældigheder gav Aarup holdet en række returbolde, der dels gav holdet det store antal mål, men også gjorde – at GOGs kontraspil aldrig blev en betydende del af kampen.

 

Det lykkedes dog alligevel for GOG-mandskabet at hive en sejr på 26-20 hjem. Til lykke med sejren til GOG efter en god kamp af Aarup også.

 

Spillemæssigt en udmærket start på sæsonen, holdet ramte aldrig topniveauet hverken som hold eller med individuelle præstationer. Men til gengæld var det niveau der blev ramt rigeligt til at være styrende kampen igennem.

 

De 26 scoringer var fordelt på hele holdet, og på målet var redningsprocenten fin.

 

Kampens udvisninger blev fordelt med 2 til GOG og 0 til Aarup, af en i øvrigt yderst kompetent dommer. Dejligt at se når dommerne i børnerækkerne er i dialog med spillere og trænere kampen igennem.

 

Der var blandt de ca. 200 tilskuere i hallen stor entusiasme omkring kampen, og citeret fra en Aarup fan/forældre: ” Man kan virkelig se at GOG træner godt” – stor ros til træningsmiljøet og de ansvarlige omkring holdet.    

 

Dagens hold:

Spillertrup: Skjold, Hugo, Rasmus, Lasse, Marcus, Valdemar, Mikkel, Aksel, Tobias, Anker: Cheftræner: Stine Winther.

 

Næste kamp torsdag d. 6. Oktober i ERI kl. 18.15.

held og lykke.