Skip to main content

“Individuel udvikling og sejre”

Af 22. december 2017december 16th, 2018Nyhedsarkiv

22-12-2017

“Individuel udvikling og sejre”

U18 piger glædes over at være en del af det fine selskab

GOG har 5 hold med i Øst-ligaen når 2.halvsæson i 2018 fløjtes igang. GOG har alle sine ungdomshold i ligaen da både U16 Drenge, U16 Piger, U18 Drenge og U18 Piger er repræsenteret i de bedste rækker i det østlige Danmark.

Hermed den tredje trænerudtalelse af i alt fem. Om holdets præstation i 1.halvsæson og om at skulle spille i ligaen i 2.halvsæson, ved U18 Pige træner, Kasper Andersen;

 

“U-18 pigerne kvalificerede sig efter to kval-kampe mod Rødovre til ligaen efter jul. 

U-18 pige rækken har artet sig således at, der er virkelig tæt kamp om pladserne. En pulje med Ajax, HIK, FIF, HCO og GOG inden jul, var en pulje hvor alle kunne slå alle og også gjorde det. GOG pigerne viste højt niveau på hjemmebane med 3 sejre og én uafgjort efter 4 kampe. Desværre var udebaneresultaterne lige så sløje, som hjemmebaneresultaterne var gode. Derfor endte GOG på en velfortjent 4. plads med 7 point, 2 point op til en direkte plads i ligaen 

 

Kval kampene mod Rødovre var et tydeligt bevis på forskellen mellem pulje 1 og 2. Udebanekampen endte med en 15 måls sejr til de sydfynske piger og returkampen med en 6 måls sejr i en meget ujævn kamp. 

Vi glæder os på holdet over, at være en del af det fine selskab. Derudover er der et tæt bånd mellem U-16 pigerne, U-18 pigerne og vores dygtige 1. div damer. Derfor har 3 U-16 piger i høj grad bidraget på U-18 holdet inden jul. Samtidig har 3 U-18 piger i den grad også spillet en vigtig rolle i de sejre, som vi har sikret os med vores 1.div dame hold inden jul. 

 

Individuel udvikling og sejre har derfor inden jul gået hånd i hånd i dameafdelingen i GOG, og det er vi enormt stolte over”.