Skip to main content

Hvis du satser 100 procent på din sport, så har vi et forslag

Af 3. marts 2017december 26th, 2018Nyhedsarkiv

03-03-2017

Hvis du satser 100 procent på din sport, så har vi et forslag

Svendborg Sportsakademi inviterer til informationsmøde den 10. marts

Svendborg Sportsakademi inviterer alle interesserede atleter, forældre og trænere til informationsmøde den 10. marts 2017 kl. 16:00 – 17:30

 

Er du i gang med en ungdomsuddannelse eller 10. klasse i Svendborg – eller skal du starte på en efter sommerferien? Og forsøger du samtidig at satse 100% på din sport? Så er Svendborg Sportsakademi måske en mulighed for dig!

 

Svendborg Sportsakademi er et nyt tilbud til talenter og eliteidrætsudøvere, som er tilknyttet en ungdomsuddannelse eller 10. klasse i Svendborg.

 

Som atlet på Svendborg Sportsakademi vil du bl.a. få skadesforebyggende fysisk morgentræning, fysiske og fysioterapeutiske test, workshops med sportspsykolog og vejledning i at få en travl hverdag med sport og uddannelse til at hænge sammen. Kort sagt – du bliver en del af et ambitiøst elitemiljø på tværs af sportsgrene.

 

På informationsmødet vil formand for Svendborg Sportsakademi Jacob Kramer og træner/mentor Sten Kaj Larsen fortælle om indholdet i akademiet og om optagelseskriterierne for at være med i Svendborg Sportsakademi.

 

Har du lyst til at høre mere om Svendborg Sportsakademi? Så meld dig til i dag!

 

Informationsmødet foregår i lokalet Bølgen ovenpå Svendborg Svømmeland, Ryttervej 70, Svendborg, og du tilmelder dig her

 

http://www.conferencemanager.dk/infosportsakademi2017