Skip to main content

Hvem var det der vandt i søndags, og hvem lavede kampens mål

Af 3. marts 2017december 26th, 2018Nyhedsarkiv

03-03-2017

Hvem var det der vandt i søndags, og hvem lavede kampens mål

U18 pige 1 spillede imod TMS Ringsted, og der skete noget vildt, læs hvad

Hold op hvor var det fedt, endelig at kunne få lov til at synge sejres sang. Ja så fik pigerne deres første point, og tilmed 2 af slagsen.

 

Torsdag slog vi TMS Ringsted i Ourehallen. 26-21. Vi kom bagud 0-2 efter 42 sekunder. Kort tid efter førte vi 3-2, og holdene fulgtes ad indtil pausen. Her førte de gule med 13-12. Vores forsvar tog godt fat, og det er efterhånden blevet vores varemærke. Det gør ondt, at løbe ind i Mollie og Company. Ringsted valgte, at spille 7 mod 6 i de sidste minutter af første halvleg, men det blev straffet af Sofie i målet, og af Ida. Billedet var det samme efter pausen. Det lykkedes ikke TMS at komme nærmere, tværtimod øgede pigerne stille og rolige føringen.

 

Vi havde sat Moth på mål, og hun scorede kampens mål. TMS spillede 7 mod 6 og fik bolden ud i venstre fløj, der gik indover og brændte på Moth. Hun tog bolden med en fodparade, og så røg bolden direkte ned i TMS mål til stor jubel i hallen. Nu går der 14 dage inden vi spiller igen (pokalsemifinale mod DHG). Så håber vi, at vi må synge igen

MVH

Torben