Skip to main content

Herlig børneafslutning – U14

Af 12. maj 2016december 28th, 2018Nyhedsarkiv

12-05-2016

Herlig børneafslutning – U14

Sikke en hyggelig afslutning på sæsonen

GOG Arena dannede i aftes – traditionen tro – rammen om den hyggelige afslutning på sæsonen for børneafdelingen i GOG.

 

Der var totalt proppet i hal 3. Der var masser af U10’ere, masser af U12’ere, masser af U14’ere, og der var masser af forældre, som spiste, snakkede, hyggede og klappede med og af hinanden.

 

Efter U10’erne og U12’erne, så var det U14’ernes tur.

 

Først var det pigerne. Både A og B havde vundet deres rækker. Ja, faktisk så kan GOG Håndbold være ikke så lidt stolt over resultaterne i U14-pige rækkerne. GOGs 1. hold havde nemlig vundet 1. division A suverænt. Den bedste række på Fyn. Ja, og GOGs 2. hold havde såmænd vundet 2. division. Den næstbedste række på Fyn. Det er faktisk ret godt gået af GOG U14-pige-afdelingen. Til lykke !

 

Årets spiller på 1. holdet blev Katrine. Og årets spiller på 2. holdet blev Ida. Til lykke til dem. og til lykke til alle på holdene.

 

Derefter kom U14-drengene, og her var det første U14 drenge 2, som havde leveret den imponerende præstation at være uhyre tæt på at vinde den bedste fynske række. DHGs 1. hold vandt dog rækken med et mulehår foran GOGs 2. hold. Til gengæld så tog GOGs 2. hold pokalfinalen. Årets spiller hos drengene blev Lasse Pedersen. 

 

Den suverænt største præstation, og den suverænt største jubelscene – både fra de mange deltagere og fra drengene selv – kom dog for og fra U14 drenge 1. Disse stærke drenge havde jo som bekendt vundet det danske mesterskab for U14. Hele sæsonen havde de slet ikke spillet U14. Nej, de havde spillet U16 (det var derfor, at DHGs 1.  hold og GOGs 2. hold sloges om sejren i den bedste fynske række i U14). Og GOG U14 drenge 1 havde endda vundet U16 2. division!

 

Sikke en sæson. Sikke en præstation. Sikke nogen drenge. Og sikke en dejlig ting for vores klub. Årets spiller på U14 drenge 1 blev Anders Beuschau. Til lykke!  

 

Tak til alle U14-piger, U14-drenge og ikke mindst alle U14-trænere og U14-ledere for en god og lang og dejlig sæson. God sommerferie.

 

Vi glæder os allerede til næste sæson.