Skip to main content

Herlig børneafslutning – U12

Af 12. maj 2016december 28th, 2018Nyhedsarkiv

12-05-2016

Herlig børneafslutning – U12

Sikke en dejlig afslutning på sæsonen

GOG Arena dannede i aftes – traditionen tro – rammen om den hyggelige afslutning på sæsonen for børneafdelingen i GOG.

 

Der var totalt proppet i hal 3. Der var masser af U10’ere, masser af U12’ere, masser af U14’ere, og der var masser af forældre, som spiste, snakkede, hyggede og klappede med og af hinanden.

 

Da de mindste var klaret flot, så var det U12’ernes tur. Og her lagde vi ud med pigerne. Både A og B havde vundet deres rækker. A- og B-rækken. Og både A-holdet og B-holdet var i hver deres pokalfinale. I det hele taget havde det været en dejlig sæson med masser af træning og masser af udvikling. Årets spiller hos A blev Jasmin Lønberg. Og årets spiller hos B blev Nikoline Kastbjerg. Til lykke til dem. og til lykke til alle på holdene.

 

Derefter kom U12-drengene, og her var det GOGs direktør, Kasper Jørgensen, som i sin egenskab af U12-drenge træner fortalte om den fine sæson for både A-holdet og B-holdet. A-holdet var blevet nummer tre i A, og holdet var kommet i pokalfinalen. B-holdet var blevet nummer 2 i deres række. Og det var flot – af begge hold. Der var nemlig ikke SÅ mange på de to hold… Men de få, der var, de havde kæmpet for det. Årets spiller hos A blev Jacob. Årets spiller hos B blev Nikolaj. 

 

Tak til alle U12-piger, U12-drenge og ikke mindst alle U12-trænere og U12-ledere for en god og lang og dejlig sæson. God sommerferie.

 

Vi glæder os allerede til næste sæson.