Skip to main content

Henrik Gerster – en sand fighter

Af 2. maj 2017december 26th, 2018Nyhedsarkiv

02-05-2017

Henrik Gerster – en sand fighter

Det kom som et chok, at den tidligere GOG-anfører Henrik Gerster på tragisk vi

Fem danske mesterskaber, seks pokaltitler, 65 Europacup-kampe og 3 landskampe. Fra 1992 til 2001 var Henrik Gerster en hårdt skydende højre back på GOGs ligahold – og flere sæsoner som anfører.

Efter en årrække som træner på Færøerne var Henrik Gerster på vej hjem til Danmark, hvor han næste sæson skulle være træner for 1. division herrer i Odder Håndbold.

Søndag aften blev 52-årige Henrik Gerster ramt af et hjertetilfælde og afgik ved døden. Det bekræfter Odder Håndbold i en pressemeddelelse.

– Nyheden om Henrik Gersters pludselige død kommer som et chok. Jeg var så heldig at spille sammen med ham i to sæsoner, og jeg vil altid huske ham som en ægte kriger på håndboldbanen. Mine tanker og varmeste medfølelse går til Gersters efterladte, lyder det fra GOGs træner Jakob Larsen, der som spiller vandt DM-guld sammen med Henrik Gerster i 2000.

Som træner for Henrik Gerster, husker Bent Nyegaard også profilen som en sand fighter.

 

– Henrik var en fantastisk håndboldspiller. Hvis man kan give 112 procent, så gav han altid 113. Han var en hård dreng, der brugte sin fysisk, hvor han både gav og tog imod rigtig meget, udtaler Bent Nyegaard til TV 2 Sport.

 

Tak for alle minderne og tiden i den gule trøje.

Ære være hans minde.