Skip to main content

“hård og yderst turbulent 1.halvsæson”

Af 22. december 2017december 16th, 2018Nyhedsarkiv

22-12-2017

“hård og yderst turbulent 1.halvsæson”

8 U-landsholdspillere og 8 sejre ud af 8 mulige

GOG har 5 hold med i Øst-ligaen når 2.halvsæson i 2018 fløjtes igang. GOG har alle sine ungdomshold i ligaen da både U16 Drenge, U16 Piger, U18 Drenge og U18 Piger er repræsenteret i de bedste rækker i det østlige Danmark.

 

Hermed den femte trænerudtalelse af i alt fem. Om holdets præstation i 1.halvsæson og om at skulle spille i ligaen i 2.halvsæson, ved U18 Drenge træner, Mathias Albrektsen

 

“Den mest turbulente og udforende halv sæson i alle mine år som U18 træner.

 

hvert år er forventninger tårn høje til GOG’s U18 drenge og dette er også med rette til denne sæson. Truppen rummer hele 8 U-landsholdspillere. 

 

Det har været en hård og yderst turbulent første halvsæson for U18 truppen. Omstændighederne har været ubarmhjertige og hårde, utallige landsholds- og talentsamlinger, studieture og skader har gjort at træningerne i perioden fra august-december med kun 3-6 spillere har været hverdagen og træninger med fuld trup har hørt til sjældenhederne og kan tælles på en hånd. 

 

Det har stillet enorme krav til spillerne og deres indstilling og træningskvalitet for hele tiden at få det bedste ud af situationen. Selvom præmissen har været vanskelig og udfordrende, har spillerne alligevel formået ikke lade sig påvirke af omstændighederne men holdt et stålfast fokus på hele tiden at møde op til træning og træne på så højt niveau som muligt. 

 

Det har således været ekstra spænende med en ny turneringsstruktur der har gjort, at kvaliteten på kampene før jul har været markant forhøjet, da det kun har været de bedste hold i Øst der skulle spilles mod.

 

De svære omstændigheder og markant bedre kvalitet på kampene har også gjort at truppen har været maksimalt udfordret i nogle kampe, hvoraf nogle blevet utrolige tætte og vundet i de sidste minutter. Alligevel er det blevet til 8 sejre ud af 8 mulige og dermed en plads i ligaen efter jul.

Forventninger til ligaen er, at få en af de to pladser der giver adgang til DM. For at dette mål kan indfries handler det om at holde fokus på den træningskultur der er blevet opbygget, hvor hver eneste træning tæller og viljen til at blive bedre og hele tiden yde det bedste er en dyd”.